Iți vinzi apartamentul?
Perfect, noi cumpărăm!

Adaugă-ți apartamentul și primești o ofertă de vânzare în 3 zile.

Totul rapid, ușor și în siguranță!

Obține oferta în 3 pași

Completează datele apartamentului tău.
Colegii nostri confirmă telefonic informațiile
Primești oferta pentru apartamentul tău!

apartamente ofertate


Avantaje Casta

Avantaje Casta

+ Fără vizite zilnice

+ Fără zeci de telefoane

+ În siguranță și în control

+ Preț garantat

+ Fără obligații

+ Proces ușor și transparent

+ Evaluare online

+ Tu alegi când te muți

Vânzare tradițională

- Termen de vânzare lung

- Multe vizionari cu clienții

- Mult timp pierdut la telefon

- Cheltuieli de promovare

- Reparații costisitoare

- Drumuri, onorarii și timp pierdut


Testimoniale

Testimoniale

Cu voi am vândut foarte rapid. V-am contactat și ați venit la noi imediat. Într-o săptămână am primit și banii, vă multumim și vă recomand cu cea mai mare căldură.

Vasilica P.
Proprietar, Vitan

Testimoniale

Totul a decurs foarte repede, am vândut un apartament de 3 camere în aproximativ o săptămână și vă recomand cu caldură să accesați site-ul.

Marina C.
Proprietar, Băneasa

Testimoniale

Experiența mea cu Casta a fost una foarte bună, suma oferită a fost una corectă, plata s-a facut rapid, riscuri minime și aș vrea să le multumesc pe această cale.

Silviu G.
Proprietar, Obor

Testimoniale

Experiența mea cu Casta a fost o supriză plăcută din primul moment până la finalizarea tranzacției. Fiecare pas al colaborării a fost tratat cu seriozitate și profesionalism. În plus - o calitate rar întâlnită in mediul de afaceri - echipa Casta este formată din OAMENI de calitate cu care îți face placere să interacționezi și să tranzacționezi.

Elena
Proprietar, Militari

Testimoniale

Recomand cu încredere firma Casta. După foarte mult timp pierdut și zeci de vizionări nereușite am aflat de Casta, iar tot procesul de vânzare a devenit floare la ureche. Mi-au oferit un preț corect și colaborarea noastră a mers extraordinar.

Codruț C.
Proprietar, Giurgiului

Testimoniale

Am avut o colaborare inedită cu echipa Casta! M-au surprins plăcut prin abilitatea de a înțelege nevoile clienților. Am întâmpinat câteva probleme juridice pe parcursul tranzacției, fapt care a dus la prelungirea antecontractului însă cei de la Casta au înțeles situația. Nu ezitați, veți avea parte de profesionalism, susținere logistica și întelegere!

Sorin
Proprietar, Eroii Revolutiei

Testimoniale

Procesul de cumpărare al apartamentului cu Casta a fost rapid și profesionist. Îi recomand pentru promptitudine, asistență și orientarea de a găsi soluții satisfăcătoare în orice situație.

Laura V.
Proprietar,

Testimoniale

Am amânat doi ani de zile momentul vânzării apartamentului din cauza gândului că trebuie să răspund la 100 de telefoane și să fac 100 de drumuri. Când am completat cererea InstaBuy la Casta, nici nu am sperat ca într-o săptămână o să am apartamentul vândut și banii în cont. Recomand Casta cu toată încrederea, sunt o echipă profesionistă, serioasă și mi-au oferit prețul corect.

Lavinia F.
Proprietar, Colentina

Testimoniale

Mulțumesc mult, ați fost operativi, s-a respectat totul așa cum a fost contractul și ați fost foarte înțelegători. Vă mulțumesc încă o dată!

Constanța
Proprietar, Racoviță


Din grupul:

Din grupul:


Intrebări frecvente

Intrebări frecvente:

Cum pot solicita o ofertă InstaBuy Casta?
Pentru a-ți vinde proprietatea la Casta, tot ce trebuie să faci este să soliciți o ofertă gratuită de pe site-ul nostru . Solicitarea unei oferte Casta este simplă și rapidă, fără obligația de a vinde. Introduci adresa proprietații, răspunzi la câteva întrebări rapide, încarci fotografii/video iar în baza acestor detalii îți generăm o ofertă.
Există un cost pentru a obține o ofertă InstaBuy?
Nu te costă nimic. Este foarte simplu, soliciți o ofertă gratuită direct din site-ul nostru noi îți evaluam proprietatea și în 3 zile primesti o oferta neangajantă de vanzare.
În ce orașe cumpără și vinde Casta?
Casta oferă în prezent servicii imobiliare doar în municipiul București
Ce tipuri de proprietăți cumpără Casta?
Casta este un portal dedicat achizițiilor și vânzărilor de apartamente. Vrem să facem doar oferte competitive de piață și să oferim o experiență excelentă clienților nostri, motiv pentru care ne-am stabilit foarte bine criteriile cu privire la tipurile de proprietăți pe care le cumpărăm și zonele pe care activăm.

Datorită condițiilor pieței, criteriile noastre de cumpărare se pot modifica oricând. Contactați-ne dacă doriți mai multe informații despre procesul nostru.
Ce condiții trebuie să îndeplinească apartamentele?
De obicei cumpărăm apartamente evaluate între 40k si 150k euro, de regulă construite după anul 1980, însă asta poate varia în funcție de momentul pieții. Pentru a ști dacă apartamentul tău se califică, solicită o ofertă gratuită și fără obligații .

CAPITAL

"Cu InstaBuy, proprietarii au acum la îndemână o soluție digitală de vânzare a apartamentelor într-un timp foarte scurt, pe baza unei evaluări corecte în raport cu ofertele existente în piață și pe baza unor criterii pre-stabilite."

START-UP

"Casta lansează serviciul InstaBuy și devine prima platforma online din România care îți cumpără apartamentul. Proprietarii din București primesc ofertă de vânzare pentru apartamentul lor în doar 3 zile."

ZF IT GENERATION

"Conceptul de iBuyer este un element destul de nou pentru piaţa europeană, iar Casta.eu a încercat să adapteze modelul de funcţionare pentru piaţa locală bazându-se în principal pe informaţiile din SUA."

WALL-STREET

"Platforma imobiliară care îți cumpără apartamentul în doar 3 zile, după modelul iBuyer-ilor mari din SUA."