Vanzare apartament 4 camere

Apartament 4 camere

Preț de vânzare

174,000

Centru, București Arată pe hartă

ID: 37913

Detalii proprietate


Anul construcției : 1990 - 2005
Număr camere : 4+
Suprafața utilă : 104m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 2
Număr balcoane : 3 (- mp)
VIB & Partners Real Estate va prezinta spre vanzare un apartament, situat in zona Unirii – Coposu - KM 0, cu o vedere panoramica superba.
Aveti posibilitatea de a achizitiona un apartament amplasat intr-un bloc fara risc seismic, construit in 1995, spatios si bine compartimentat, cu o suprafata de 100 mp, la etajul 7 al unui imobil compus din 8 nivele.
Apartamentul este decomandat, compus din 4 camere, living, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, debarale, hol, vestibul, 3 balcoane, potrivit pentru nevoile oricarei familii, apartamentul se vinde mobilat si utilat complet.
Apartamentul dispune de aer conditionat, parchet, faianta, gresie, termopane, usi din lemn, usa metalica, interfon, lift.
Vederea frumoasa, linistea, pozitionarea apartamentului la cateva minute de mers pe jos de atractiile ultracentrale - la 5 minute de Centrul Vechi, fac din aceasta locatie un camin ideal.
Imobilul fiind situat in zona centrala a Capitalei, in imediata vecinatate regasim scoli, gradinite, licee, universitati, magazine de lux, supermarketuri, restaurante, farmacii, institutii bancare, mijloace de transport in comun.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 4 camere
Număr camere: 4+
174,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon