Vanzare apartament 3 camere

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

140,000

Dorobanti, București Arată pe hartă

ID: 38649

Detalii proprietate


Anul construcției : < 1977
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 73m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 3 (- mp)
VIB & Partners Real Estate va prezinta spre vanzare apartamentul compus din 3 camere, care este pozitionat in centrul Capitalei, zona Dorobanti.
Apartamentul are suprafata utila de 73 mp, finisajele de buna calitate includ: parchet nou, pereti proaspat zugraviti, bucataria si baia utilate modern, termopane, usa metalica, usi noi de interior. Apartamentul are o vedere panoramica superba si este renovat complet modern, la standarde inalte de calitate (gresie, faianta, parchet, sanitare gama Lux, tamplarii, usi interioare si de intrare). Bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasnice incastrate.
Apartamentul este potrivit pentru nevoile oricarei familii, lemnul utilizat ca element principal atat in amenajarea cat si in mobilarea apartamentului, dau caldura si emotie proprietatii. Spatiile interioare au o amenajare excelenta, mobilierul nu confera doar un grad sporit de confort ci aduce si un aer de rafinament proprietatii care il transforma intr-un adevarat camin. De altfel, tocmai asta face apartamentul sa fie special: este un camin, nu doar un spatiu locativ!
Pozitionarea lui utracentrala faciliteaza accesul rapid catre supermarket-uri, scoli, centre medicale, banci, statii de metrou si autobuz. In imediata apropiere se regasesc numeroase muzee, parcuri, restaurante, cafenele si baruri renumite, precum si cladiri de birouri.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 3 camere
Număr camere: 3
140,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon