Vanzare apartament 3 camere

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

267,000

Aviatiei, București Arată pe hartă

ID: 37674

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 123m²
Etaj : 1
Compartimentare : Semidecomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
COMISION 0! Apartament cu 3 camere de vanzare in zona Herastrau, pe strada Barajul Arges, la doar 1 minut de mers pe jos de intrarea in parcul Herastrau. Imobil exclusivist S+P+5E cu doar 17 apartamente, cate 3 apartamente pe nivel. Cladirea are distante excelente fata de cladirile invecinate si toate  apartamentele primesc multa lumina solara directa.
Apartamentele se predau complet finisate, cu materiale si finisaje de cea mai buna calitate:

Uși Pinum de metal la intrarea în apartamente, cu sisteme complexe de protecție, și uși de interior Pinum. 
Parchet din lemn triplu stratificat Natural Wood Floors, configurație cu 1 bandă, de: 13,5 cm lățime x 15 mm grosime xm lungime. 
Încălzire prin pardoseală în apartamente, cu sistem inteligent de control, calorifere în băi și în spațiile pentru utilități (adițional la încălzirea prin pardoseală).
Sisteme de aer condiționat multi-split Daikin (un motor extern pentru fiecare apartament). Unitatea din sufragerii poate fi ascunsă în tavan în majoritatea apartamentelor.  
Băi cu plăci ceramice Marazzi Italia cu textură de piatră de 60×60, obiectele sanitare Villeroy & Bochsi robinetii Grohe. Toaletele sunt suspendate cu sistem discret de tragere a apei GEBERIT, în perete. Dușurile au aceeași gresie cu rigolă.  
Tamplarie aluminiu Reynaers, cu geam de 24mm (2 straturi: Four Seasons și sticlă transparentă Low E cu emisivitate scăzută Saint Gobain ).
Balcoanele au balustrade de sticlă de 6.2.6 mm, plăci ceramice Marazzi Italia 60×30 cu textură de piatră. Aerul evacuat de la sistemele de aer condiționat nu iese în balcon. Sistem de degivrare pentru sifonul de pardoseala al balcoanelor.
Balcoanele au prize electrice.
Instalatie electrica ABB, întrerupătoare multiple în toate dormitoarele.

PRETU AFISAT NU INCLUDE TVA. FARA COMISION DIN PARTEA CUMPARATORULUI.

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 3 camere
Număr camere: 3
267,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon