Vanzare apartament 3 camere

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

61,400

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 65m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 2
Locuri de parcare : 1
Dotări Centrală proprie
Panoramic Residence Valea Adanca Iasi prin reprezentant de vanzari REZIDENTIAL IASI, va propune spre vanzare, apartament cu3 camere, decomandat, cu o suprafata de 64,6 mp, situat in capat CUG ,la numai 700 m in spate la Expo Mobila actualul Mega Image, intr-un bloc nou pe cadre de beton si pereti din caramida, P 2E M, constructie in anul 2021, cu termen de finalizare in NOIEMBRIE 2021, compartimentare functionala, hol mare cu spatiu de dressing, bucatarie inchisa clasic, 2 bai, camere spatioase si bine iluminate natural, balcon tip terasa cu acces din camera de zi. Apartamentul se preda amenajat la cheie, dotat cu usa metalica, centrala termica proprie, tamplarie PVC tripan, usi din MDF la interior, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare la baie, racordat la utilitati, contrizare individuala, iar la exterior termosistem cu polistiren de 100 mm.

Pretul difera in functie de modalitatea de plata, astfel:

euro/tva 5% inclus pentru plata in avans, integral la antecontract,

euro/tva 5% inclus pentru plata la predare, cu un avans de minim 5% la antecontract, inclusiv orice tip de credit bancar!

Locul de parcare se achizitioneaza separata, pret 2.000 euro/loc.

Imobilul este situat in apropiere de supermarket Mega Image (700 m), supermarket La Doi Pasi (600 m), magazin alimentar (200 m), statie CTP Iasi la 700 m, parc, scoli, gradinita. ID intern: 1161.

COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!

REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 3 camere
Număr camere: 3
61,400
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon