Vanzare apartament 3 camere

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

79,500

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 84m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
Locuri de parcare : 1
Dotări Centrală proprie
Va propunem spre vanzare, un apartament cu 3 camere, decomandatmp, situat in Popas Pacurari Iasi, la cca. 900 m in spatele restaurantului Popas Pacurari, intr-un bloc nou, constructie in anul 2020, D P 5E POD, structura pe cadre de beton si pereti din caramida, prevazut cu lift hidraulic, confort lux.

Apartamentul are o compartimentare functionala, hol cu spatiu pentru dressing, bucatarie inchisa clasic, 2 dormitoare, 2 bai, iar accesul in balconul inchis se face dinliving. Predarea se face la cheie, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, tamplarie exterioara PVC tripan, usi MDF la interior, gresie, faianta parchet, obiecte sanitare in bai, contorizare individuala, termosistem cu polistiren de 100 mm la exterior. Imobilul este situat in apropiere de supermarket (MEGA IMAGE), statie mijloc de transport in comun in fata complexului, parc, scoli, gradinita. ID intern: 1139.

PRETUL ESTEEURO SI INCLUDE SI UN LOC DE PARCARE SUPRATERAN (PROPRIETATE) SI O BOXA SITUATA LA DEMISOLUL BLOCULUI, se accepta si plata prin orice tip de credit bancar, inclusiv programul NOUA CASA.

Nota : Blocul este in constructie, cu termen de predare incepand cu luna OCTOMBRIE 2021.

COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!

REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 3 camere
Număr camere: 3
79,500
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon