Vanzare apartament 3 camere

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

83,500

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 82m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
Locuri de parcare : 2
Dotări Centrală proprie
MUTARE IMEDIATA! Va propunem spre vanzare, apartament cu 3 camere, decomandat, 82 mp, situat in cartierul Popas Pacurari, la 900 m in spate la restaurantul Popas Pacurari, intr-un bloc nou, construit in anul 2020, etaj 2 din 5, bloc prevazut cu lift.

Apartamentul este amenajat complet, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, tamplarie exterioara PVC tripan, usi MDF la interior, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in baie, compartimentare functionala, hol mare cu spatiu pentru dressing, baie cu cada, bucatarie inchisa clasic, living, 2 dormitoare (unul cu dressing), balcon inchis cu termopan.

In pret sunt incluse, o boxa situata la demisolul blocului si 2 locuri de parcare in proprietate. Imobilul este situat in apropiere de supermarket, farmacii, statie mijloc de transport, parc, scoli, gradinita. ID intern: 1268.

Pretul este deeuro, actele sunt in regula, inclusiv schita cadastrala si intabulare, se accepta si plata prin credit bancar.

COMISION 0%, PENTRU CUMPARATOR!

REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 3 camere
Număr camere: 3
83,500
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon