Vanzare apartament 3 camere

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

76,000

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 111m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 2 (- mp)
Locuri de parcare : 1
Dotări Centrală proprie
Va propunem spre vanzare, apartament cu 3 camere, decomandat, 111 mpt, din care utili 75 mp, situat in cartierul Pacurari Rediu, 900 m de la Pensiunea Cristal, intr-un bloc nou finalizat, construit in anul 2020, etaj 3 din 3. Apartamentul are o compartimentare functionala, hol cu spatiu pentru dressing, bucatarie inchisa, baie cu geam, camere mari si luminoase, balcon deschis cu acces din living si o terasa de cca. 30 mp cu acces din bucatarie, este amenajat complet, dota cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, tamplarie pvc tripan, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in baie, racordat la toate utilitatile, contorizare individuala, termosistem cu polistiren de 100 mm la exterior. Imobilul este situat in apropiere de magazine, statie de mijloc de transport in comun, parc, scoli, gradinita. ID intern: 1083.

Actele sunt in regula, inclusiv schita cadastrala si intabulare, se accepta si plata prin credit bancar, iar pretul difera in functie de modalitatea de plata, astfel:

euro tva 5% inclus, pentru plata cash

euro tva 5% inclus, pentru plata cu credit bancar.

OFERTA DISPONIBILA CU MUTARE IMEDIATA!

COMISION 0%, PENTRU CUMPARATOR!

REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 3 camere
Număr camere: 3
76,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon