Vanzare apartament 3 camere

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

74,740

Iasi, Iasi Arată pe hartă

ID: 36659

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 75m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 2
Număr balcoane : 1 (- mp)
Localizarea complexului este intr-o zona rezidentiala colinara, care ofera o priveliste deosebita, spre zona de case, spre padure, oferind, viitorilor sai rezidenti, acces facil la centru, la parcul Copou, la restaurante, clinici medicale, cafenele si alte puncte de interes ale orasului.


Pentru a intregi caracterul de comunitate unde toata lumea intr-adevar se cunoaste cu toata lumea, rezidentii complexului imobiliar Rasarit de Soare Copou vor avea in exclusivitate acces la un parculet aflat in lateralul blocurilor.


Proiectul a luat in considerare, inca de la etapa de design, o multitudine de aspecte de calitate a vietii care se reflecta si in executia constructiei precum si in calitatea materialelor folosite.
Toate apartamentele vor fi livrate in stadiu complet de finisare, cu toate baile complet utilate si pardoselile din toate incaperile in forma finala.


Functionalitatea compartimentarilor interioare, suprafetele vitrate ample, si finisajele din gama premium, transforma acest complex intr-un imobil ideal atat pentru locuinta permanenta, cat si pentru achizitionarea in scop investitional.

Evolve Imobiliare:Achizitii fericite, investitii de succes!

Pentru detalii sau pentru stabilirea unei vizionari sunati la:

COMISION 0!
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 3 camere
Număr camere: 3
74,740
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon