Vanzare apartament 2 camere

Apartament 2 camere

Preț de vânzare

75,000

Basarabia, București Arată pe hartă

ID: 38721

Detalii proprietate


Anul construcției : 1977 - 1990
Număr camere : 2
Suprafața utilă : 55m²
Etaj : 1
Compartimentare : Semidecomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
VIB Imobiliare va propune spre vanzare un apartament de 2 camere localizat intr-o zona ingrijita si linistita din sectorul 3, strada Baba Novac din sectorul 3, vis a vis de parcul IOR, situat la etajul 9/10, intr-un imobil finalizat in anul 1980, cu o suprafata totala de 55.08 mp.
Apartamentul este recent reabilitat, si imbunatatit la un standard foarte bun, imobil foarte bine ingrijit cu lift nou. Apartamentul este construit in regim semidecomandat, suprafetele fiind distribuite astfel; un living luminos , un dormitor, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata, o baie cu cabina de dus, holuri si un balcon generos cu vedere la parc, ideal pentru a crea o zona de relaxare si/sau depozitare. 
Proprietatea se vinde complet utilata si mobilata - mobilierul precum canapeaua, patul, salteaua, comoda TV si dulapul de depozitare sunt noi si au fost achizitionate in august 2020. Detine o boxa de depozitare aflata la un etaj superior. 
Ideal si pentru investitie, apartamentul fiind locuit in momentul prezent de chiriasi foarte seriosi. Totodata este si administrat sub serviciul de Property Management.
In apropiere se gasesc, institutii de invatamant, banci, farmacii, supermarket-uri, transporturi in comun, restaurante, sali de sport. Mijloace de transport in comun precum statii de tramvai, iar statia de Metrou Titan se afla la 15 minute de mers pe jos. Parcul IOR este situat la 5 minute iar Mall Vitan la 7 minute. 
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati. 
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 2 camere
Număr camere: 2
75,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon