Vanzare apartament 2 camere

Apartament 2 camere

Preț de vânzare

129,000

Centru, București Arată pe hartă

ID: 38626

Detalii proprietate


Anul construcției : < 1977
Număr camere : 2
Suprafața utilă : 60m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
VIB & Partners Real Estate va prezinta spre vanzare un apartament situat in zona Sala Palatului – Universitate, cu o vedere panoramica superba.
Imobilul nu se afla incadrat in nici o categorie de grad de risc seismic, apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil compus din 8 niveluri, avand o suprafata de 60 mp excelent distribuita intre camera. Apartamentul a fost transformat din 3 camere in 2 camere, beneficiind de ajutorul unui renumit architect, materialele folosite pentru finisaje sunt din clasa premium, durabile si atent selectate, fiind prezenten cu preponderenta culori naturale, calde.
Dincolo de spatiile interioare, apartamentul vine la pachet cu o amenajare excelenta, fiind potrivit pentru nevoile oricarei familii, se vinde mobilat si utilat complet, care il transforma intr-un adevarat camin, nu doar un spatiu locativ. Lemnul utilizat ca element principal atat in amejarea cat si in mobilarea apartamentului, aduc caldura si emotie proprietatii.
Imobilul fiind amplasat in centrul capitalei, in imediata vecinatate regasim spitale, scoli, gradinite, licee, universitati, magazine de lux, supermarketuri, restaurante, farmacii, institutii bancare, mijloace de transport in comun, metrou.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

Hartă


Întrebări

dum., 2 mai 2021 01:38 UTC
In ce an este construit?

Vanzare apartament 2 camere
Număr camere: 2
129,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon