Vanzare apartament 2 camere

Apartament 2 camere

Preț de vânzare

73,830

Iasi, Iasi Arată pe hartă

ID: 36675

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 2
Suprafața utilă : 65m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
Locuri de parcare : 1
Dotări Centrală proprie
Va propunem spre vanzare in Iasi, zona Tatarasi la 400 m de la P-ta 2 Baieti pe traseul tramvaiului 3, apartament cu 2 camere, decomandat, cu o suprafata utila totala de 64.35 mp, din care 5.65 mp balcon tip terasa, compartimentare functionala, hol mare cu spatiu pentru dressing, bucatarie inchisa , baie cu geam, camere mari optim iluminate natural,balcon tip terasa cu acces din living, situat intr - un bloc nou, D P 3E, cu structura pe cadre de beton si zidarie din caramida, prevazut cu lift, inchis intr-o curte privata cu acces securizat, spatii verzi amenajate, alei pietonale, spatii de agrement, parcari supraterane si subterane, supraveghere video cu camere catre curtea interioara si intrarile in scarile de bloc, casa scarii placata cu gresie portelanata si balustrazi din inox, avand ca termen de predare AUGUST 2021.

Apartamentul se preda amenajat la cheie, dotat cu usa metalica, centrala termica Beretta, incalzire in pardoseala Purmo, tamplarie exterioara PVC tripan 9 camere, usi moderne la interior, placi ceramice in hol, baie, bucatarie si balcon, parchet in camera, baie echipata complet cu mobilier de baie de calitate superioara, aer conditionat, racordat la toate utilitatile, contorizare individuala, la exterior termosistem cu vata bazaltica de 100 mm. Imobilul este situat in apropiere de piata la 400 m, statie CTP Iasi (tramvai la 200 m sau autobuz la 400 m), supermarket la 400 m, parc, scoli, gradinita. ID intern: 1032.

Imobilul este in constructie, termenul de predare fiind Decembrie 2021, actele sunt in regula, se accepta si plata prin orice tip de credit bancar, iar pretul difera in functie de modalitatea de plata, oferindu-se preturi speciale pentru plata integrala sau substantiala in avans, astfel:

euro - plata pretului integral la antecontract.

euro - plata unui avans de 50% la antecontract si 50% la predare.

euro - plata la predare, avans minim 5% la antecontract.

Pret parcare suprateranaeuro

Pret parcare subteranaeuro.

NOTA: PLATILE VOR FI FACUTE IN LEI LA CURSUL BNR DIN ZIUA PLATII!

DEDAL RESIDENCE TATARASI IASI - PENTRU CA ITI DORESTI: COMFORT, SERIOZITATE, CALITATE, SIGURANTA, ACCESIBILITATE!

COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!

REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Vanzare apartament 2 camere
Număr camere: 2
73,830
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon