Investitie cu randament garantat - 0 % comision!

Apartament 4 camere

Preț de vânzare

619,217

Brasov, Brasov Arată pe hartă

ID: 37429

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 4+
Suprafața utilă : 105m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 3
Număr balcoane : 1 (109 mp)
Starea apartamentului: Excelent
Petrece-ti vacantele in cel mai vizitat oras montan din Romania!
Brașov se numără printre cele mai frumoase locuri din Europa. Cunoscut pentru centrul său istoric de poveste, Biserica Neagră – una dintre cele mai faimoase biserici gotice din Europa de Est, pârtiile largi de schi din apropiere și stilul de viață efervescent din centrul orașului, Brașovul este cu siguranță un loc în care merită să trăiești. Iar când experiența de a locui se ridică la standardele unui hotel de 5 stele, te vei îndrăgosti de acest oraș.

Nimic nu se compară cu o investiție imobiliară sigură în cel mai vizitat oraș montan din România. Poți alege să investești într-unul dintre cele 43 de apartamente rezidentiale ale ansamblului Nordis Brașov 5*** care îți garantează un randament anual.

Alege să locuiești într-o proprietate de lux la munte!
Nordis Brașov 5*** este un concept unic de ansamblu rezidențial și hotelier, conceput pentru a ridica standardele de a trăi și investi într-un apartament. Dacă alegi să cumperi un apartament de vacanță, beneficiezi de o apreciere estimativă de 30% după deschidere și te poți bucura de proprietatea ta sau o poți închiria în regim propriu.
Acest ansamblu rezidential iti ofera o experiență exclusivistă în viitoarea ta locuință, care include cele mai rafinate facilități, de la room
service și concierge, la interioare premium și piscină cu vedere spectaculoasă spre Brasov.

O nouă definiție a luxului – cele 5 clădiri independente cu regim mic de înălțime transformă experiența de a locui într-o casă de vacanță, creând un nou standard de confort și eleganță. Priveliștea spectaculoasă spre Brașov, piscina infinity și restaurantele panoramice sunt doar câteva dintre caracteristicile celui mai luxos ansamblu rezidențial și hotelier din Brașov.

Sunt Catalin Dedu, consultant imobiliar in cadrul companiei RE/MAX Central, și sper să vă pot fi de folos în procesul achiziției unui apartament în acest oraș superb.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări.

Investitie cu randament garantat - 0 % comision!
Număr camere: 4+
619,217
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon