Investitie cu randament anual garantat de 7% - 0 % comision!

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

432,224

Brasov, Brasov Arată pe hartă

ID: 37426

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 89m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 2
Număr balcoane : 2 (78 mp)
Starea apartamentului: Excelent
Nimic nu se compară cu o investiție imobiliară sigură în cel mai vizitat oraș montan din România.
Poți alege să investești într-una din cele 163 camere de hotel ale ansamblului Nordis Brașov 5***** care îți garantează un randament anual de 7%, cu o chirie lunară stabilită contractual pe 10 ani.

O nouă definiție a luxului – cele 5 clădiri independente cu regim mic de înălțime transformă experiența de a locui într-o casă de vacanță, creând un nou standard de confort și eleganță. Priveliștea spectaculoasă spre Brașov, piscina infinity și restaurantele panoramice sunt doar câteva dintre caracteristicile celui mai luxos ansamblu rezidențial și hotelier din Brașov.

Nordis Brașov 5***** este amplasat ideal, la o distanță de 5 minute de Piața Sfatului și la doar 10 minute de Poiana Brașov, oferind acces rapid la principalele locuri de interes ale zonei. Acest ansamblu rezidențial și hotelier creat în mijlocul naturii, lângă rezervația naturală Warthe, oferă o priveliște uimitoare asupra noii zone metropolitane din Brașov.

Sunt Catalin Dedu, consultant imobiliar in cadrul companiei RE/MAX Central, și sper să vă pot fi de folos în procesul achiziției unei proprietati în acest oraș superb.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Investitie cu randament anual garantat de 7% - 0 % comision!
Număr camere: 3
432,224
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon