Garsoniera in P-ta Unirii, cu vedere pana la P-ta Romana, 34mp

Garsonieră

Preț de vânzare

88,999

Unirii, București Arată pe hartă

ID: 36803

Detalii proprietate


Anul construcției : 1990 - 2005
Număr camere : 1
Suprafața utilă : 32m²
Etaj : 1
Compartimentare : Nedecomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.
Vă propunem spre vanzare garsoniera în zona Unirii, cu design deosebit, la cheie, aflata intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris.
Garsoniera este situata la etajul 9, finisata după standarde înalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, îmbinând stilul modern si confortul, așa că ia-ți hainele și vino în noul tău „ACASĂ”. Veți găsi aici o camera cu pat de mijloc, o baie - cabină de duș și o bucătărie mobilată și utilată. Garsoniera este open space, spațioasa, având o suprafață totală de 34 mp, perfect pentru serile liniștite în familie, departe de grijile cotidiene, dar și pentru conceptul de „Work from Home” prea bine întâlnit în această perioadă. Totodată, suprafața balconului este de 2 mp, potrivit pentru o cafea savurată dimineața ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afară, stai liniștit, apartamentul dispune de sistem de termoficație și aer condiționat.
Știm de problema traficului pe care toți îl înfruntăm zilnic, așa că ne-am ocupat și de asta. Locul de parcare pe care îl veți găsi în zona proprietății este menit să vă scape de o grijă în plus, astfel atunci când ajungeți acasă, așa cum v-am promis, veți lăsa deoparte probleme și vă veți bucura în totalitate de timpul petrecut alături de cei dragi.
Zona dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri (Parc Unirii), hypermarket-uri (atat magazine stradale cat si Mega Image) și restaurante.
Ar exista si o posibilitate de extindere intr-un penthouse de 3/4 camere.
Spatiu, confort, aer curat, sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregătit pentru a deveni căminul dumneavoastra.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dumneavoastra.

https://www.pyfrealestate.ro/search/agent=3825
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Garsoniera in P-ta Unirii, cu vedere pana la P-ta Romana, 34mp
Număr camere: 1
88,999
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon