Garsonier de Vnzare, Titan

Garsonieră

Preț de vânzare

41,500

Unirii, București Arată pe hartă

ID: 37441

Detalii proprietate


Anul construcției : 1977 - 1990
Număr camere : 1
Suprafața utilă : 35m²
Etaj : 1
Compartimentare : Nedecomandat
Număr băi : 1
"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.
Vă propunem spre vanzare o garsonieră în zona Titan, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris.
Garsoniera dispune de o cameră, este situată la etajul 8, finisată după standarde înalte de calitate, vine complet mobilată si utilată cu obiecte de mobilier atent alese, îmbinând stilul modern si confortul, așa că ia-ți hainele și vino în noul tău „ACASĂ”. Veți găsi aici camere cu pat de mijloc, baie - cada și o bucătărie parțial mobilată. Garsoniera este nedecomandată, spațioasă, având o suprafață totală de 35 mp, perfectă pentru serile liniștite în familie, departe de grijile cotidiene, dar și pentru conceptul de „Work from Home” prea bine întâlnit în această perioadă. Oricare ar fi temperatura de afară, stai liniștit, garsoniera dispune de sistem de termoficație și aer condiționat.
Zona dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun(stație de autobuzla 2 minute, stație de metrou Costin Georgian la 5 minute), grădinițe, școli, parcuri (Parc La T unde am crescut la 3 minute), hypermarket-uri (atat magazine stradale cat si Mega Image la 2 minute si Carrefour la 3 minute) și restaurante(Yca's Pub&Grill la 5 minute).
Spatiu, confort, aer curat, sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregătită pentru a deveni căminul dumneavoastră.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dumneavoastră.
https://www.pyfrealestate.ro/
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Garsonier de Vnzare, Titan
Număr camere: 1
41,500
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon