Comision 0%! Apartament Racadau, 3 camere, 97mp

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

114,000

Brasov, Brasov Arată pe hartă

ID: 36925

Detalii proprietate


Anul construcției : 1977 - 1990
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 97m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 1
Dotări Centrală proprie
Compania RE/MAX Central va ofera in vederea achizitiei un apartament cu 3 camere (transformat din 4 camere), cu o suprafata utila generoasa de 97 mp, situat in cartierul Racadau, pe pietonalul dintre cele doua masive montane ce incadreaza cartierul.
Apartamentul are o structura de rezistenta pe grinzi, acest fapt facilitand recompartimentarea apartamentului cu spatii mult mai generoase si, in acelasi timp, permite oricand o noua recompartimentare, chiar si la structura sa initiala. Apartamentul are vedere pe ambele parti ale blocului (SE-NV), fiind asigurata insorirea pe toata durata zilei (bucataria si dormitoarele dimineata si livingul dupa-amiaza).
Are o priveliste neobturata catre muntii inconjuratori impaduriti cu paduri de rasinoase si foioase.
Datorita pozitionarii de invidiat a apartamentului, noul proprietar se poate bucura oricand de privelistea panoramica si de aerul curat, puternic ozonat.
Ferit de tumultul orasului, inconjurat de zona verde, apartamentul se afla situat la doar cateva minute de mers cu masina fata de Centrul Istoric al Brasovului, accesand str. Dobrogeanu Gherea, de la poalele Tampei.
Nu trebuie uitat faptul ca in zona sunt numeroase magazine, supermarket-uri, Magnolia Shopping Center, institutii financiar-bancare, sali de sport si fitness, restaurante, cabinete medicale, parcuri de promenada ce asigura intregul confort urban.

Va invitam sa vizionati apartamentul atat fizic, cat si din confortul locuintei dvs., accesand urmatorul link de acces al turului virtual:
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Comision 0%! Apartament Racadau, 3 camere, 97mp
Număr camere: 3
114,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon