Centrul Istoric, apartament spatios cu 4 camere, Brasov

Apartament 4 camere

Preț de vânzare

108,000

Brasov, Brasov Arată pe hartă

ID: 37047

Detalii proprietate


Anul construcției : < 1977
Număr camere : 4+
Suprafața utilă : 107m²
Etaj : 1
Compartimentare : Semidecomandat
Număr băi : 1
Locuri de parcare : 1
Sunt Dima, consultant imobiliar in cadrul biroului RE/MAX Central, iar in cele ce urmeaza doresc sa va prezint o proprietate nou intrata pe piata, un apartament cu 4 camere, situat in Centrul Istoric al Brasovului.
Zona in care se afla proprietatea, este una care nu cred ca are nevoie de o prezentare speciala deoarece cred ca majoritatea ati trecut macar o singura data pe aici. Apartamentul se afla pe strada Poarta Schei nr. 3, mai exact in apropierea strazii Apolonia Hirscher care da direct in Piata Sfatului. Gasiti locatia exacta marcata si pe harta paginii de anunt.
Apartamentul este unul specific zonei, situat intr-un imobil cu inca 5 vecini, curte interioara comuna, cu priveliste catre Tampa, la etajul 1 cu acces pe scara interioara.
Compartimentarea este una foarte interesanta, intrarea da intr-un hol spatios cu acces separat in bucatarie si o baie, apoi se continua cu zona de living de peste 30 de mp din care se face distributie in fiecare dintre cele trei dormitoare.
De mentionat si foarte interesant, odata cu aceasta proprietate primiti si un beci, aflat in proprietate, foarte spatios, approx. 53 mp, cu tavane boltite din caramida. Cred ca poate fi folosit nu numai pentru depozitare ci mai repede pentru propria crama.
Foarte multe imbunatatiri nu sunt, dar apartamentul este unul curat si poate fi personalizat dupa gustul si ideile fiecaruia.
In cei 107 mp utili sunt sigur ca aveti suficient spatiu ca sa dati frau liber imaginatiei.
Consider ca este o locatie foarte buna atat pentru cei care vor sa locuiasca si accepta traiul din Centrul Istoric cat si pentru cei care investesc in proprietati pe care le pot valorifica ulterior prin inchiriere, regim hotelier sau de ce nu casa de vacanta.
Mai sunt cateva informatii de aflat pe care o se le detaliem in cazul in care considerati ca vi se potriveste proprietatea.
Pentru aceasta gasiti atasat numarul de telefon sau adresa de email.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări.

Centrul Istoric, apartament spatios cu 4 camere, Brasov
Număr camere: 4+
108,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon