Apartament cu 4 camere, Unirii, curte proprie

Apartament 4 camere

Preț de vânzare

159,990

Unirii, București Arată pe hartă

ID: 36806

Detalii proprietate


Anul construcției : < 1977
Număr camere : 4+
Suprafața utilă : 108m²
Etaj : 1
Compartimentare : Nedecomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
Dotări Centrală proprie
"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.
Vă propunem spre vanzare apartament în zona Unirii, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris.
Apartamentul de 4 camere, este situat la etajul 1, finisat după standarde înalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, îmbinând stilul modern si confortul, așa că ia-ți hainele și vino în noul tău „ACASĂ”. Veți găsi aici 4 camere nemobilate, o baie - cada cu hidromasaj și o bucătărie nemobilata. Apartamentul este semi-decomandat, spațios, având o suprafață totală de 123mp, perfect pentru serile liniștite în familie, departe de grijile cotidiene, dar și pentru conceptul de „Work from Home” prea bine întâlnit în această perioadă. Totodată, suprafața curtii este de 25 mp, potrivita pentru un mic dejun, un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afară, stai liniștit, apartamentul dispune de centrală proprie și 2 aparate de aer condiționat.
Știm de problema traficului pe care toți îl înfruntăm zilnic, așa că ne-am ocupat și de asta. Locul de parcare pe care îl veți găsi în zona proprietății este menit să vă scape de o grijă în plus, astfel atunci când ajungeți acasă, așa cum v-am promis, veți lăsa deoparte probleme și vă veți bucura în totalitate de timpul petrecut alături de cei dragi.
Zona dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri (Parcul Carol), hypermarket-uri (atat magazine stradale cat si Mega Image) și restaurante.
Spatiu, confort, aer curat, sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregătit pentru a deveni căminul dumneavoastra.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dumneavoastra.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Apartament cu 4 camere, Unirii, curte proprie
Număr camere: 4+
159,990
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon