Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Blumana - comision 0 %

Apartament 4 camere

Preț de vânzare

201,976

Brasov, Brasov Arată pe hartă

ID: 37433

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 4+
Suprafața utilă : 117m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 2
Număr balcoane : 2 (42 mp)
Starea apartamentului: Excelent
Dotări Centrală proprie
Casa noastră ar trebui să fie un lucru foarte important pentru noi, de aceea, la un moment dat, simțim nevoia de a ne cumpăra propria casă. Căminul nostru ar trebui să arate exact așa cum ni l-am imaginat.

Doresc sa va prezint un apartament cu 2 camere, cu suprafețe generoase, care totalizează 62.42 mp suprafață utilă, open-space, cu un design modern și orientare spre N-V. Apartamentul este dotat cu sistemul “smart home”, respectiv casa care poate fi controlată de la distanță si permite beneficiarilor să regleze cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea sau senzorul pentru detectarea umidității și alte funcții suplimentare.

Acest ansamblu rezidential reprezintă un concept architectural unic, cu apartamente noi, confortabile, spațioase şi pline de energie pozitivă, un nou proiect de regenerare urbană ce presupune în faza inițială construcţia a trei blocuri cu 11 etaje, zonă verde, locuri de joacă pentru copii, un program afterschool și locuri de parcare. Dincolo de un design futurist, modern și inovator, complexul încurajează și promovează un stil de viață contemporan, cu un mix de succes între calitate, confort și sustenabilitate.

Sunt Catalin Dedu, consultant imobiliar in cadrul companiei RE/MAX Central, și sper să vă pot fi de folos în procesul achiziției unui apartament în acest oraș superb.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Blumana - comision 0 %
Număr camere: 4+
201,976
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon