Apartament 4 camere, Tractorul - comision 0%

Apartament 4 camere

Preț de vânzare

129,600

Brasov, Brasov Arată pe hartă

ID: 36887

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 4+
Suprafața utilă : 101m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 2
Număr balcoane : 1 (5 mp)
Starea apartamentului: Excelent
Stim ca familia ta merita tot ce este mai bun, de aceea conceptul a fost creat cu intentia de a incerca sa atinga cele mai inalte standarde. Copiii reprezinta viitorul nostru, motiv pentru care au fost concepute spatii de joaca, unde acestia pot lega prietenii, consumandu-si energia intr-un mod constructiv.

Un avantaj important al acestui proiect il reprezinta arhitectura cladirilor. Pentru nevoia de intimitate si dorinta de liniste, au fost gandite si proiectate aceste imobile de tip vila, de 2 etaje + mansarda, mai joase decat blocurile clasice.
Cladirile sunt gandite pentru a fi spatioase, elegante, si in care visurile pot deveni realitate.

Imobilele de tip vila, cochete, moderne si de mici dimensiuni vor fi completate cu succes de cadrul natural ce le inconjoara. Culoarea care va predomina va fi verdele, iar acest lucru iti va da in permanenta senzatia de prospetime, liniste si armonie.

Pe langa spatiile de joaca, care vor fi construite dupa ultimele Norme Europene in vigoare, acest ansamblu rezidential va fi dotat cu tehnologii moderne, pentru ca tu sa te simti in siguranta si sa scapi de griji, atunci cand esti la serviciu sau in vacanta.
Din nevoia de a economisi spatiu, din dorinta de a-l valorifica in alt mod, dar si din experienta proiectelor anterioare, toate cladirile sunt dotate cu parcare subterana.
Utilitatea unui autovehicul este incontestabila, insa la fel este si nevoia locului de parcare. Masina ta va fi in siguranta si nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ai unde sa o lasi, deoarece vei avea un loc doar al tau.

Sunt Catalin Dedu, consultant imobiliar in cadrul companiei RE/MAX Central, și sper să vă pot fi de folos în procesul achiziției unui apartament în acest oraș superb.
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Apartament 4 camere, Tractorul - comision 0%
Număr camere: 4+
129,600
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon