Apartament 3 camere Ultracentral Brasov

Apartament 3 camere

Preț de vânzare

130,000

Brasov, Brasov Arată pe hartă

ID: 38629

Detalii proprietate


Anul construcției : < 1977
Număr camere : 3
Suprafața utilă : 79m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 2
Starea apartamentului: Decent
Dotări Centrală proprie
Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat ultracentral, la parterul inalt al unei case de tip P+2E+M construita in 1929.

Apartamentul are o suprafata utila de 79 mp si detine cota de 10,06% din partile de uz comun care include podul si terenul construit si neconstruit in suprafata demp, are o structura decomandata, este compus din living, hol, 2 dormitoare , baie cu dus, grup sanitar si kitchineta .

Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, fara tablouri si efecte personale, este insorit datorita pozitionarii sud-estice, dispune de utilitati separate si incalzire cu centrala termica proprie, spatii vitrate mari ce beneficiaza de multa lumina naturala, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet din stejar masiv, usi interioare din lemn .

Apartamentul se poate achizitiona pentru activitati de tip cabinete medicale, consultant, birouri, dar se preteaza si unei investitii pentru inchiriere ulterioara atat pe termen lung cat si spre administrare in regim hotelier fiind deja catalogat la 3*** de Ministerul Turismului.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie
-Indice de emisii echivalent C
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Disponibilitate : liber spre vanzare , detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Pret vanzare :Euro .

Detalii si vizionare la nr. de tel :persoana de contact – Aura Popa .

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Apartament 3 camere Ultracentral Brasov
Număr camere: 3
130,000
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon