Apartament 2 Camere, Aproape de Metroul Nicolae Grigorescu

Apartament 2 camere

Preț de vânzare

72,500

Unirii, București Arată pe hartă

ID: 37561

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 2
Suprafața utilă : 51m²
Etaj : 1
Compartimentare : Semidecomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
Dotări Centrală proprie
"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.
Vă propunem spre vanzare un apartament în zona Titan, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris.
Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 2, finisat după standarde înalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, îmbinând stilul modern si confortul, așa că ia-ți hainele și vino în noul tău „ACASĂ”. Veți găsi aici camere cu canapea extensiblă, baie - cada și o bucătărie mobilată și utilată. Apartamentul este semidecomandat, spațios, având o suprafață totală de 51 mp, perfect pentru serile liniștite în familie, departe de grijile cotidiene, dar și pentru conceptul de „Work from Home” prea bine întâlnit în această perioadă. Totodată, suprafața balconului este de 3.2 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurată dimineața ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afară, stai liniștit, apartamentul dispune de sistem de centrală proprie și aer condiționat.
Zona dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun(stația de metrou Nicolae Grigorescu la 3 minute, stația de tramvai 27 la 3 minute, stația de autobuz 102, N111 la 3 minute), grădinițe, școli, parcuri (Parcul Titan la 5 minute), hypermarket-uri (atat magazine stradale cat si Mega Image la 5 minute) și restaurante(Ressu Restaurant & Lounge la 3 minute).
Spatiu, confort, aer curat, sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregătit pentru a deveni căminul dumneavoastra.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dumneavoastra.
https://www.pyfrealestate.ro/
Știi cum ar trebui să arate apartamentul dorit? Perfect! Lasă-ne detaliile și venim către tine cu noi variante. Intră aici

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Apartament 2 Camere, Aproape de Metroul Nicolae Grigorescu
Număr camere: 2
72,500
Pentru a vedea datele de contact, accesați butonul Arată numărul de telefon