2 camere decomandat etaj 1/5, 62 mp, Bd Timisoara - Plaza Mall Comisi

Apartament 2 camere

Preț de vânzare

86,667

Militari, București Arată pe hartă

Pentru a vedea datele de contact, vă rugăm să vă logați Înregistrare

sau

Pune o întrebare

ID: 37414

Detalii proprietate


Anul construcției : > 2005
Număr camere : 2
Suprafața utilă : 62m²
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Număr băi : 1
Număr balcoane : 1 (- mp)
Dotări: Centrală proprie
Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul The Building 68, situat in Militari, Sector 6. Beneficiaza de toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime S+P+3+4R+5R si contine un numar de 15 unitati, apartamente cu 1, 2 si 3 camere. Apartamentul despre care va vorbim este de 2 camere si este disponibil pe etajul 1, suprafata utila fiind de 62mp.
Acesta este decomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie inchisa si beneficiaza de un balcon generos de 6.30 mp, cu intrare din camera de zi .
Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.
Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate. Contoarele vor fi amplasate pe palier.
Blocul este situat pe strada Ion Marcu, in apropiere de Plaza Mall, Cora Lujerului, cu acces din bulevardul Timisoara. In apropiere regasim facilitati precum Metrou Lujerului, rute de transport in comun STB, Plaza Mall, Lidl bd Timisoara, Afi Mall, restaurante, scoli si gradinite. Termenul de finalizare este luna Noiembrie 2021.
Pentru structura cladirii sunt folosite:cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.
Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. .
Imobilul dispune de parcari supraterane si parcari in subteran , si se pot achizitiona separat de pretul apartamentului.
In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete ,precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Ex: Plaza Mall; Lidl; Cora Lujerului; Scoli; Gradinite
Mijloacele de transport in comun : metrou M3 - statia Lujerului, Statii STB - 336; 106; 236, 136
Pretul NU include TVA.
COMISION 0% !

Hartă


Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

2 camere decomandat etaj 1/5, 62 mp, Bd Timisoara - Plaza Mall Comisi
Număr camere: 2
86,667
Pentru a vedea datele de contact, vă rugăm să vă logați Înregistrare