Vanzare apartament 3 camere

3 rooms

Price

140,000

Dorobanti, București Show on the map

Please login in order to see the contact details Show number

or

Put a question

ID: 38649

Property description


Construction year : < 1977
No. of rooms : 3
Floor area : 73m²
Floor : 1
Interior : Separate entrance rooms
No of bathrooms : 1
No of balconies : 3 (- mp)
VIB & Partners Real Estate va prezinta spre vanzare apartamentul compus din 3 camere, care este pozitionat in centrul Capitalei, zona Dorobanti.
Apartamentul are suprafata utila de 73 mp, finisajele de buna calitate includ: parchet nou, pereti proaspat zugraviti, bucataria si baia utilate modern, termopane, usa metalica, usi noi de interior. Apartamentul are o vedere panoramica superba si este renovat complet modern, la standarde inalte de calitate (gresie, faianta, parchet, sanitare gama Lux, tamplarii, usi interioare si de intrare). Bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasnice incastrate.
Apartamentul este potrivit pentru nevoile oricarei familii, lemnul utilizat ca element principal atat in amenajarea cat si in mobilarea apartamentului, dau caldura si emotie proprietatii. Spatiile interioare au o amenajare excelenta, mobilierul nu confera doar un grad sporit de confort ci aduce si un aer de rafinament proprietatii care il transforma intr-un adevarat camin. De altfel, tocmai asta face apartamentul sa fie special: este un camin, nu doar un spatiu locativ!
Pozitionarea lui utracentrala faciliteaza accesul rapid catre supermarket-uri, scoli, centre medicale, banci, statii de metrou si autobuz. In imediata apropiere se regasesc numeroase muzee, parcuri, restaurante, cafenele si baruri renumite, precum si cladiri de birouri.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

Map


Questions

No questions were asked. Put a question

Vanzare apartament 3 camere
No. of rooms: 3
140,000
Please login in order to see the contact details Show number