Vanzare apartament 3 camere

3 rooms

Price

267,000

Aviatiei, București Show on the map

Please login in order to see the contact details Show number

or

Put a question

ID: 37674

Property description


Construction year : > 2005
No. of rooms : 3
Floor area : 123m²
Floor : 1
Interior : Semi separate entrance rooms
No of bathrooms : 1
No of balconies : 1 (- mp)
COMISION 0! Apartament cu 3 camere de vanzare in zona Herastrau, pe strada Barajul Arges, la doar 1 minut de mers pe jos de intrarea in parcul Herastrau. Imobil exclusivist S+P+5E cu doar 17 apartamente, cate 3 apartamente pe nivel. Cladirea are distante excelente fata de cladirile invecinate si toate  apartamentele primesc multa lumina solara directa.
Apartamentele se predau complet finisate, cu materiale si finisaje de cea mai buna calitate:

Uși Pinum de metal la intrarea în apartamente, cu sisteme complexe de protecție, și uși de interior Pinum. 
Parchet din lemn triplu stratificat Natural Wood Floors, configurație cu 1 bandă, de: 13,5 cm lățime x 15 mm grosime xm lungime. 
Încălzire prin pardoseală în apartamente, cu sistem inteligent de control, calorifere în băi și în spațiile pentru utilități (adițional la încălzirea prin pardoseală).
Sisteme de aer condiționat multi-split Daikin (un motor extern pentru fiecare apartament). Unitatea din sufragerii poate fi ascunsă în tavan în majoritatea apartamentelor.  
Băi cu plăci ceramice Marazzi Italia cu textură de piatră de 60×60, obiectele sanitare Villeroy & Bochsi robinetii Grohe. Toaletele sunt suspendate cu sistem discret de tragere a apei GEBERIT, în perete. Dușurile au aceeași gresie cu rigolă.  
Tamplarie aluminiu Reynaers, cu geam de 24mm (2 straturi: Four Seasons și sticlă transparentă Low E cu emisivitate scăzută Saint Gobain ).
Balcoanele au balustrade de sticlă de 6.2.6 mm, plăci ceramice Marazzi Italia 60×30 cu textură de piatră. Aerul evacuat de la sistemele de aer condiționat nu iese în balcon. Sistem de degivrare pentru sifonul de pardoseala al balcoanelor.
Balcoanele au prize electrice.
Instalatie electrica ABB, întrerupătoare multiple în toate dormitoarele.

PRETU AFISAT NU INCLUDE TVA. FARA COMISION DIN PARTEA CUMPARATORULUI.

Map


Questions

No questions were asked. Put a question

Vanzare apartament 3 camere
No. of rooms: 3
267,000
Please login in order to see the contact details Show number