Vanzare apartament 2 camere

apartment with 2 rooms

Price

129,000

Centru, București Show on the map

Please login in order to see the contact details Show number

or

Put a question

ID: 38626

Property description


Construction year : < 1977
No. of rooms : 2
Floor area : 60m²
Floor : 1
Interior : Separate entrance rooms
No of bathrooms : 1
No of balconies : 1 (- mp)
VIB & Partners Real Estate va prezinta spre vanzare un apartament situat in zona Sala Palatului – Universitate, cu o vedere panoramica superba.
Imobilul nu se afla incadrat in nici o categorie de grad de risc seismic, apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil compus din 8 niveluri, avand o suprafata de 60 mp excelent distribuita intre camera. Apartamentul a fost transformat din 3 camere in 2 camere, beneficiind de ajutorul unui renumit architect, materialele folosite pentru finisaje sunt din clasa premium, durabile si atent selectate, fiind prezenten cu preponderenta culori naturale, calde.
Dincolo de spatiile interioare, apartamentul vine la pachet cu o amenajare excelenta, fiind potrivit pentru nevoile oricarei familii, se vinde mobilat si utilat complet, care il transforma intr-un adevarat camin, nu doar un spatiu locativ. Lemnul utilizat ca element principal atat in amejarea cat si in mobilarea apartamentului, aduc caldura si emotie proprietatii.
Imobilul fiind amplasat in centrul capitalei, in imediata vecinatate regasim spitale, scoli, gradinite, licee, universitati, magazine de lux, supermarketuri, restaurante, farmacii, institutii bancare, mijloace de transport in comun, metrou.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

Map


Questions

Sun, 2 May 2021 01:38 UTC
In ce an este construit?

Vanzare apartament 2 camere
No. of rooms: 2
129,000
Please login in order to see the contact details Show number