Investitie cu randament garantat - 0 % comision!

4 rooms

Price

619,217

Brasov, Brasov Show on the map

Please login in order to see the contact details Show number

or

Put a question

ID: 37429

Property description


Construction year : > 2005
No. of rooms : 4+
Floor area : 105m²
Floor : 1
Interior : Separate entrance rooms
No of bathrooms : 3
No of balconies : 1 (109 mp)
Current status of your apartment Excellent
Petrece-ti vacantele in cel mai vizitat oras montan din Romania!
Brașov se numără printre cele mai frumoase locuri din Europa. Cunoscut pentru centrul său istoric de poveste, Biserica Neagră – una dintre cele mai faimoase biserici gotice din Europa de Est, pârtiile largi de schi din apropiere și stilul de viață efervescent din centrul orașului, Brașovul este cu siguranță un loc în care merită să trăiești. Iar când experiența de a locui se ridică la standardele unui hotel de 5 stele, te vei îndrăgosti de acest oraș.

Nimic nu se compară cu o investiție imobiliară sigură în cel mai vizitat oraș montan din România. Poți alege să investești într-unul dintre cele 43 de apartamente rezidentiale ale ansamblului Nordis Brașov 5*** care îți garantează un randament anual.

Alege să locuiești într-o proprietate de lux la munte!
Nordis Brașov 5*** este un concept unic de ansamblu rezidențial și hotelier, conceput pentru a ridica standardele de a trăi și investi într-un apartament. Dacă alegi să cumperi un apartament de vacanță, beneficiezi de o apreciere estimativă de 30% după deschidere și te poți bucura de proprietatea ta sau o poți închiria în regim propriu.
Acest ansamblu rezidential iti ofera o experiență exclusivistă în viitoarea ta locuință, care include cele mai rafinate facilități, de la room
service și concierge, la interioare premium și piscină cu vedere spectaculoasă spre Brasov.

O nouă definiție a luxului – cele 5 clădiri independente cu regim mic de înălțime transformă experiența de a locui într-o casă de vacanță, creând un nou standard de confort și eleganță. Priveliștea spectaculoasă spre Brașov, piscina infinity și restaurantele panoramice sunt doar câteva dintre caracteristicile celui mai luxos ansamblu rezidențial și hotelier din Brașov.

Sunt Catalin Dedu, consultant imobiliar in cadrul companiei RE/MAX Central, și sper să vă pot fi de folos în procesul achiziției unui apartament în acest oraș superb.
Already know what the apartment you want should look like? Perfect! Give us the details and we'll come back to you with new options. Click here

Map


Questions

No questions were asked. Put a question

Investitie cu randament garantat - 0 % comision!
No. of rooms: 4+
619,217
Please login in order to see the contact details Show number