Centrul Istoric, apartament spatios cu 4 camere, Brasov

4 rooms

Price

108,000

Brasov, Brasov Show on the map

Please login in order to see the contact details Show number

or

Put a question

ID: 37047

Property description


Construction year : < 1977
No. of rooms : 4+
Floor area : 107m²
Floor : 1
Interior : Semi separate entrance rooms
No of bathrooms : 1
Parking : 1
Sunt Dima, consultant imobiliar in cadrul biroului RE/MAX Central, iar in cele ce urmeaza doresc sa va prezint o proprietate nou intrata pe piata, un apartament cu 4 camere, situat in Centrul Istoric al Brasovului.
Zona in care se afla proprietatea, este una care nu cred ca are nevoie de o prezentare speciala deoarece cred ca majoritatea ati trecut macar o singura data pe aici. Apartamentul se afla pe strada Poarta Schei nr. 3, mai exact in apropierea strazii Apolonia Hirscher care da direct in Piata Sfatului. Gasiti locatia exacta marcata si pe harta paginii de anunt.
Apartamentul este unul specific zonei, situat intr-un imobil cu inca 5 vecini, curte interioara comuna, cu priveliste catre Tampa, la etajul 1 cu acces pe scara interioara.
Compartimentarea este una foarte interesanta, intrarea da intr-un hol spatios cu acces separat in bucatarie si o baie, apoi se continua cu zona de living de peste 30 de mp din care se face distributie in fiecare dintre cele trei dormitoare.
De mentionat si foarte interesant, odata cu aceasta proprietate primiti si un beci, aflat in proprietate, foarte spatios, approx. 53 mp, cu tavane boltite din caramida. Cred ca poate fi folosit nu numai pentru depozitare ci mai repede pentru propria crama.
Foarte multe imbunatatiri nu sunt, dar apartamentul este unul curat si poate fi personalizat dupa gustul si ideile fiecaruia.
In cei 107 mp utili sunt sigur ca aveti suficient spatiu ca sa dati frau liber imaginatiei.
Consider ca este o locatie foarte buna atat pentru cei care vor sa locuiasca si accepta traiul din Centrul Istoric cat si pentru cei care investesc in proprietati pe care le pot valorifica ulterior prin inchiriere, regim hotelier sau de ce nu casa de vacanta.
Mai sunt cateva informatii de aflat pe care o se le detaliem in cazul in care considerati ca vi se potriveste proprietatea.
Pentru aceasta gasiti atasat numarul de telefon sau adresa de email.
Already know what the apartment you want should look like? Perfect! Give us the details and we'll come back to you with new options. Click here

Map


Questions

No questions were asked. Put a question

Centrul Istoric, apartament spatios cu 4 camere, Brasov
No. of rooms: 4+
108,000
Please login in order to see the contact details Show number