Termeni si conditii

Proprietarul portalului imobiliar www.magazinuldecase.ro este compania Magazinul de Case Online SRL, cu sediul social in Strada Stefan Negulescu, nr 39, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/12633/02.07.2007, cod unic de inregistrare RO22036870, cu capital social 2 270 720 lei.

1. Site-ul si utilizatorii

Site-ul "MagazinulDeCase.ro" ofera tuturor utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online, care includ oferte referitoare la bunuri imobiliare si informatii despre credite ipotecare si alte produse si servicii conexe domeniului imobiliar.

Un utilizator este orice persoana fizica sau societate comerciala care acceseaza, navigheaza, indexeaza sau foloseste in orice fel site-ul "MagazinulDeCase.ro". Termenii "dvs." si "al dvs." se refera la utilizatorii site-ului. Termenii "noi", "al nostru", "Compania" si "SC Magazinul de Case Online SRL" reprezinta societatea comerciala Magazinul de Case Online S.R.L. si serviciile sale oferite prin portalul "MagazinulDeCase.ro".

Termenii si conditiile de mai jos reglementeaza accesul si utilizarea portalului web "MagazinulDeCase.ro" si a aplicatiilor conexe. Conditiile de utilizare constituie un contract legal intre dumneavoastra si Magazinul de Case Online SRL. Prin accesarea sau utilizarea portalului sunteti de acord cu Termenii si conditiile de furnizare a serviciilor.

Va rugam sa nu accesati sau nu utilizati site-ul daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare. Prin utilizarea portalului, indicati ca acceptati sa respectati integral "Termenii si Conditiile".

Un utilizator este orice persoana fizica sau societate comerciala care acceseaza, navigheaza, introduce imobile sau alte proprietati imobiliare in vederea vanzarii/inchirierii sau descrieri ale acestora, recomandari scrise si imagini, discuta, raspunde, introduce orice alta forma de continut sau foloseste in orice alt fel portalul "MagazinulDeCase.ro".

"Continutul dumneavoastra" se refera la orice continut pe care il introduceti sau transmiteti prin intermediul site-ului, cum ar fi descrieri, fotografii, recomandari, recenzii, invitatii, voturi si rating-uri precum si informatii pe care le afisati ca parte a informatiilor din contul dvs.

2. Eligibilitate

Dvs. declarati si garantati pe proprie raspundere ca nu ati fost anterior suspendat(a) de catre "MagazinulDeCase.ro", si nu sunteti un concurent direct al portalului "MagazinulDeCase.ro".

3. Modificarea conditiilor de utilizare

Conditiile de utilizare pot fi modificate in orice moment fara a fi nevoie de o notificare prealabila. Atunci cand se aduc modificari, acestea vor fi afisate in noua versiune pe aceasta pagina web, in partea inferioara a acestei pagini fiind indicata data la care a avut loc ultima revizuire.
Prin prezentul acord, intelegeti si acceptati ca accesul dvs. viitor pe site-ul "MagazinulDeCase.ro" indica acceptarea de catre dvs. a modificarilor ulterioare anuntate in aceasta pagina web.

4. Conturi de utilizator

Pentru a beneficia de anumite servicii oferite de catre portalul "MagazinulDeCase.ro", este necesara activarea un cont de utilizator care va contine informatii despre dvs. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei contului dumneavoastra. Sunteti, de asemenea, responsabil pentru toate activitatile care au loc in legatura cu contul dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne anuntati imediat cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra. Daca se constata abateri repetate sau grave privind utilizarea contului dvs., "MagazinulDeCase.ro" isi rezerva dreptul de a inchide contul in orice moment, fara notificare prealabila.

Pentru a inlesni accesul la toate facilitatile portalului “MagazinulDeCase.ro”, ne rezervam dreptul de a crea conturi de utilizator automat in urmatoarele situatii:

· Un utilizator. care nu are deja cont creat, listeaza o proprietate pe MagazinulDeCase.ro

· Utilizatorul contacteaza proprietarul folosind formularul de contact disponibil in pagina cu detaliile anuntului

· Un utilizator creaza o alerta pe MagazinulDeCase.ro

· Un utilizator ofera feedback/ review-uri catre agentii imobiliari colaboratori cu MagazinulDeCase.ro In situatia in care utilizatorul nu doreste sa dispuna de contul creat automat, acesta poate solicita stergerea contului.

5. Tipuri de conturi

In cadrul portalului MagazinulDeCase.ro exista mai multe tipuri de servicii pe care le acceseaza utilizatori cu profiluri si comportament diferit. Pentru a pastra un grad ridicat de acuratete a informatiei, precum si pentru a facilita accesul tuturor utilizatorilor la continutul portalului, se utilizeaza 2 tipuri de conturi pentru utilizatori:

a) "Contul personal" sau de proprietar este un cont personal care este utilizat exclusiv de catre persoane fizice, nu sunt intermediari in domeniul imobiliar, nu presteaza servicii, nu construiesc cu scopul de a vinde/instraina proprietatea inainte de edificare sau in mai putin 6 luni de la finalizare si/sau nu urmaresc obtinerea unor rezultate de natura comerciala. Pentru crearea unui cont personal va solicitam informatii complete si corecte despre dumneavoastra. Nu aveti dreptul sa alegeti o alta identitate decat cea reala sau sa furnizati o alta adresa de email decat cea care va apartine dvs.

b) "Contul Business" este un cont care apartine unui agent economic, indiferent de forma de organizare (PFA, SRL, S.A., etc.). Reprezentantul "Contului Business" va utilizat acest cont numai in scopul de a reprezenta afacerea pe care o detine pe Magazinuldecase.ro, corespunzator incadrarii, respectiv agentie imobiliara, dezvoltator imobiliar sau institutie financiar-bancara. Pentru crearea sau actualizarea unui cont de afaceri, trebuie sa indepliniti simultan urmatoarele conditii: aveti un contract valabil incheiat cu societatea Magazinul de Case Online SRL; aveti calitatea de reprezentant autorizat al activitatii in cauza; furnizati informatii complete si corecte despre dvs. si despre afacerea pe care o reprezentati. Nu aveti dreptul sa furnizati o adresa de e-mail care nu este proprie sau pentru a crea "conturi business" multiple pentru aceeasi afacere.

Magazinuldecase.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva, fara notificare prealabila, orice cont activ in cadrul portalului care incalca prevederile prezentului set de “Termeni si Conditii”, fara a avea obligatia de a returna eventuale plati in avans achitate de catre utilizatorii in cauza.

"Contul Business" este creat doar de catre reprezentantii MagazinulDeCase.ro, pe baza unui contract valabil incheiat intre societatea pe care o reprezentati si SC Magazinul de Case Online SRL.

"Contul personal" sau "Contul business" pot fi sterse din baza de date a site-ului la cererea titularului contului, formulate inscris de catre detinatorul contului pentru “contul personal”, respectiv reprezentantul legal al societatii, in cazul “contului business”.

6. Adaugarea si prelungirea anunturilor

Ofertele imobilare pot fi adaugate numai de catre proprietarul ofertei care isi asuma obligatia de a furniza date de contact ale proprietarului valabile la momentul introducerii exclusiv prin intermediul unui "Cont personal" sau “Cont business”. Utilizatorul trebuie sa completeze toate campurile obligatorii. Este interzisa introducerea de informatii eronate (ex: pret mai mic decat pretul real, descriere incorecta, date de contact false, etc.) si includerea/afisarea de legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii, decat cu acordul expres in scris al SC Magazinul de Case Online SRL. Anunturile platite pot fi adaugate in site pentru diverse perioade, conform ofertei comerciale publicata pe site.

Publicarea gratuita a anuntului este permisa EXCLUSIV utilizatorilor cu “Cont Personal”. Un utilizator poate beneficia de publicarea gratuita a maxim 3 oferte imobiliare prin utilizarea "Contului personal". Perioada de gratuitate este definita in oferta comerciala valabila la momentul activarii anuntului gratuit. Anunturile gratuite nu beneficiaza de promovare sau alte servicii aditionale. Pentru activarea optiunilor de promovare utilizatorii trebuie sa aleaga un pachet cu plata din interfata web. Activarea promovarilor se face numai dupa confirmarea efectuarii platii (automat pentru plata prin SMS si card bancar si de catre Serviciul Suport pentru plata prin transfer bancar).

Dupa perioada de gratuitate/valabilitate sau oricand inainte de expirarea acesteia, utilizatorul unui “Cont personal” poate alege prelungirea valabilitatii anuntului prin plata unui nou abonament. Modificarea unui datelor dintr-un anunt se poate efectua in orice moment ulterior publicarii si este gratuita.

Un anunt permite promovarea unei singure proprietati. In cazul in care acelasi imobil este disponibil atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere, este necesara publicarea a doua anunturi distincte.

Numarul de fotografii care pot fi adaugate de catre detinatorii unui “Cont personal” este de maxim 10. Proprietarul isi asuma intreaga raspundere pentru drepturile de autor referitoare la fotografiile si alte insemne grafice (logo-uri, sigle, adrese web, etc.) pe care le publica in “Contul personal” sau “Contul business”.

Durata de valabilitate a anuntului/ pachetului de promovare incepe in ziua in care anuntul/ promovarea a fost activat in site si se finalizeaza la expirarea duratei de valabilitate. Daca imobilul este vandut sau inchiriat, proprietarul va schimba in cel mai scurt timp status-ul imobilului in "vandut" sau "inchiriat" din “Contul personal”.

7. Preturile si modificarea preturilor

In funcie de durata de valabilitate, preturile anunturilor si ale promovarilor sunt mentionate in sectiunea din site destinata vanzatorilor.

Modificari ale preturilor vor fi anuntate prin modificarea listei de preturi si a sectiunii din site destinate vanzatorilor.

Noile tarife vor fi aplicate numai pentru anunturile ce se vor introduse dupa intrarea in vigoare a noilor preturi.

Preturile sunt exprimate in EUR si nu contin TVA (20%). Preturile in lei se calculeaza la cursul BNR EUR/LEU din ziua emiterii proformei aferente comenzii.

8. Plata

Pretul pentru publicarea anunturilor precum si pachetele aditionale de servicii pot fi platite prin transfer bancar, SMS, cu cardul on-line sau prin reteaua de parteneri.

8.1 Plata prin SMS

Plata prin SMS se va efectua prin intermediul Mobilpay (serviciu de plati prin telefonul mobil). Pentru a efectua plata, puteti folosi un telefon mobil cu abonament sau cartela in retelele Vodafone, Cosmote sau Orange. Tariful aferent pentru fiecare anunt postat va fi evidentiat pe factura emisa de operatorul de telefonie mobila sau scazut din creditul cartelei, dupa caz. Operatorii de telefonie mobila au limitat suma ce poate fi platita prin SMS de pe acelasi numar de telefon la maxim 20 de EURO sau 30 Euro pe luna, in functie de operator. Puteti depasi aceasta limita facand plata prin SMS de pe alt numar de telefon, inclusiv de pe cartele PrePay.

Utilizatorul final va plati suma alocata perioadei de publicare alese plus valoarea TVA (20%). Utilizatorul final nu mai plateste nici o alta taxa sau comision, totusi este posibil ca acesta sa plateasca contravaloarea unuia sau mai multe sms-uri cu tarif normal in functie de procedura de plata implementata de fiecare operator. Pentru sume mai mari, puteti folosi plata prin transfer bancar, mandat postal sau on-line cu cardul.

In cazul denuntarii unilaterale, "MagazinulDeCase.ro" este cel care va avea obligatia de a verifica indeplinirea conditiilor denuntarii unilaterale a Contractului cu Utilizatorii Finali efectuata de catre Client, precum si de a verifica indeplinirea conditiilor de rambursare a pretului platit catre Utilizatorul Final.

Cheltuielile aferente denuntarii unilaterale a contractului de catre cumparator vor fi in sarcina societatii Magazinul de Case Online SRL sau a Clientului, procesatorii de plata prin SMS sau card bancar neavand niciun fel de raspundere in legatura cu acestea. In cazul denuntarii unilaterale a contractului si in urma verificarii conditiilor de temeinicie ale acesteia, Magazinul de Case Online SRL este indreptatita sa notifice procesatorii de plati cu privire la detaliile pentru efectuarea platii sumelor cuvenite Utilizatorului Final, de catre respectivul procesator in numele societatii.

8.2 Plata online prin card

Plata prin card se realizeaza prin intremediul unui procesator de plati online specializat, autorizat de catre SC Magazinul de Case Online SRL.

Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre "MagazinulDeCase.ro", nici de catre partenerul care proceseaza platile online. Adresa de e-mail este obligatorie deoarece informatiile legate de comanda vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului/serviciului. Mai mult de atat, "MagazinulDeCase.ro" si procesatorul de plati online nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Introducerea datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

8.3 Plata prin banca

Se poate efectua plata prin depunere de numerar la ghiseele Raiffeisen Bank sau prin ordin de plata in contul RO86RZBR0000060012802748 la aceeasi banca, pe baza proformei primite pe email.

9. Restrictii de utilizare a siteului "MagazinulDeCase.ro"

Toti utilizatorii site-ului "MagazinulDeCase.ro" sunt responsabili de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.

Sunteti de acord ca, atunci cand folositi "MagazinulDeCase.ro" nu veti:

· Defaima, abuza, hartui, urmari, ameninta sau viola drepturile legale ale altor persoane.

· Publica, posta, incarca, distribui sau transmite informatii defaimatoare, ilegale, obscene sau indecente

· Incarca fisiere care contin software sau alte materiale protejate de legile de proprietate intelectuala (cum ar fi drepturi de autor, marca inregistrata, brevete de inventie, secrete commerciale si orice alta forma de proprietate intelectuala), cu exceptia cazului in care le detineti sau ati primit toate aprobarile necesare pentru folosire

· Incarca fisiere care contin virusi sau orice alt software similar sau programe care pot afecta functionarea altor computere

· Publica o imagine sau o afirmatie explicit sexuala

· Face publicitate sau oferi spre vanzare sau cumparare orice bunuri sau servicii, cu exceptia cazului in care Magazinuldecase.ro v-a permis in scris sa desfasurati astfel de activitati

· Desfasura activitati de cercetare de piata, concursuri, scheme piramidale sau alte tipuri de mesaje in masa si spam, indiferent daca sunt comerciale sau nu

· Utiliza site-ul intr-o maniera care poate crea un conflict de interese, cum ar fi recomandari scrise la solicitarea expresa a unor proprietari sau angajati in companii, recomandari scrise direct de angajatii companiilor

· Utiliza site-ul pentru a promova orice tip de discriminare

· Colecta informatii despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail sau numere de telefon, fara consimtamantul lor explicit

· Promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include si, dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush"

· Posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

· Utiliza site-ului de a prezenta sau transmite pornografie sau orice alt continut ilegal;

· Folosi Site-ul pentru a solicita informatii personale de la minori sau crea orice fel de prejudicii minorilor;

· Utiliza site-ul cu incalcarea Conditii de utilizare sau legislatiei in vigoare

· Modifica, adapta, reproduce, distribui, crea lucrari derivate sau adaptari, publica, afisa, vinde sau exploata in orice fel continutul site-ului (altele decat Continutul dvs.), cu exceptia celor autorizate in mod expres de catre "MagazinulDeCase.ro"

· Inregistra sau procesa informatii despre alti utilizatori

· Utiliza nici un robot, spider sau alt dispozitiv automat, pentru a accesa sau procesa sau , prelua orice continut al site-ului

· Incerca sa obtineti acces neautorizat la continutul site-ului, conturile de utilizator, sistemele de computere sau servere prin hacking, exploatare parola sau orice alte mijloace, utiliza orice dispoziticv sau aplicatie care sa transmita virusi sau alte elemente de natura distructiva, utiliza orice dispozitiv care sa blocheze buna functionare a site-ului

10. Responsabilitatea pentru continutul dvs.

Utilizatorii "MagazinulDeCase.ro" sunt singurii responsabili pentru continutul propriu publicat. Sunteti de acord sa va asumati toate riscurile asociate cu continutul dvs., inclusiv corectitudinea si exactitatea, caracterul complet sau utilitatea informatiilor publicate de dvs. De asemenea aveti intreaga raspundere in cazul in care, de exemplu, continutul dvs. incalca drepturile unei terte parti, inclusiv dar fara a se limita la drepturi de autor, marci inregistrate, brevete de inventie, secrete comerciale sau orice alta proprietate intelectuala sau de drept de proprietate. Sunteti raspunzator de situatiile in care continutul dvs. cuprinde material fals, in mod intentionat inselator, sau defaimator; contine material care este ilegal, inclusiv pornografie; exploateaza drepturile minorilor sau incalca orice lege in vigoare.

"MagazinulDeCase.ro" nu garanteaza credibilitatea sau acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori. "MagazinulDeCase.ro" actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, Magazinul de Case Online SRL poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie inlaturate din portalul Magazinuldecase.ro. "MagazinulDeCase.ro" isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, paginile Facebook, concursurile sau camerele de chat garantati SC Magazinul de Case Online SRL dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorul unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre.

11. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-urile "MagazinulDeCase.ro"

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea S.C. Magazinul de Case Online S.R.L. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a S.C. Magazinul de Case Online S.R.L, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Prin publicarea textelor, fotografiilor si a oricaror altor material, acordati "MagazinulDeCase.ro" pe termen nelimitat permisiunea de a le utiliza ai ale folosi inclusiv la: copiere, distribuire, transmitere, publicare, reproducere, modificare sau traducere. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru licenta si utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Continutul dvs ar putea fi utilizat intr-un numar de moduri diferite, inclusiv afisarea pe site, reformatarea, integrarea in reclame si alte lucrari, crearea de lucrari derivate din acesta, promovarea si distribuirea acestuia.

Folosirea continutului site-ului MagazinulDeCase.ro fara acceptul oficial al reprezentantilor acestuia se pedepsește conform legislatiei in vigoare.

12. Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-urile "MagazinulDeCase.ro"

"MagazinulDeCase.ro" ruleaza campanii publicitare si promotii plasate in oricare dintre paginile publice sau in interfata utilizatorilor site-ului, fara a fi necesar acordul explicit prealabil al utilizatorilor. Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. SC Magazinul de Case Online SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor "MagazinulDeCase.ro". Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul "MagazinulDeCase.ro" de a va trimite periodic e-mail-uri si SMS-uri cu informatii sau oferte speciale.

13. Responsabilitatea "MagazinulDeCase.ro"

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, "MagazinulDeCase.ro" nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile “user-to-user” (utilizator-utilizator) sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor "MagazinulDeCase.ro" (prin agentii, reprezentanti, administratorii, imputernicitii si angajatii sai), in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. "MagazinulDeCase.ro" nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de catre utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare, calomnioase sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. "MagazinulDeCase.ro" nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea continutului plasat de dumneavoastra pe site.

14. Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca "MagazinulDeCase.ro" nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca "MagazinulDeCase.ro" a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor "MagazinulDeCase.ro"; b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor "MagazinulDeCase.ro"; d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: a) utilizarea serviciilor site-urilor "MagazinulDeCase.ro" se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile"; b) "MagazinulDeCase.ro" nu ofera nici o garantie ca: b.1) serviciile oferite de terti vor implini toate cerintele dumneavoastra; b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; b.3) orice eroare de program va fi corectata; c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de "MagazinulDeCase.ro" se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

15. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa aparati atat "MagazinulDeCase.ro", cat si managerii, administratorii, salariatii, agentii si orice alti reprezentanti ai "MagazinulDeCase.ro" in cazul oricaror litigii, reclamatii, obligatii de despagubire, costuri (incluzand onorarii avocatiale) sau orice alte sume de bani datorate direct sau indirect ca urmare a (a) incalcarii de catre dvs. a prezentilor Termeni si Conditii, (b) orice plangeri cauzate de materialele trimise de dvs. catre "MagazinulDeCase.ro" care violeaza secretul profesional, protectia marcilor, orice alta proprietate intelectuala sau alte drepturi ale tertilor, si/sau (c) activitatile dvs. in legatura cu folosirea "MagazinulDeCase.ro".

16. Confidentialitate

Va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate pentru informatii despre cum sunt tratate informatiile dvs. cu caracter personal.

17. Functionarea site-ului

Ne rezervam dreptul de a exercita mijloacele legale pe care le consideram necesare pentru a preveni accesul neautorizat la resursele site-ului. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, aresurselor "MagazinulDeCase.ro", fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romanesti in vigoare.

18. Accesul neautorizat

Ne rezervam dreptul de a exercita mijloacele legale pe care le consideram necesare pentru a preveni accesul neautorizat la resursele site-ului. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a resurselor "MagazinulDeCase.ro", fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romanesti in vigoare.

19. Generalitati

(a) Daca vreo prevedere din acesti "Termeni si Conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare.
(b) Prezentul Contract constituie unica conventie dintre dumneavoastra si "MagazinulDeCase.ro" si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-urilor "MagazinulDeCase.ro", impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si "MagazinulDeCase.ro" sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului).
(c) Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii "MagazinulDeCase.ro" sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert.
(d) "MagazinulDeCase.ro" este marca inregistrata, astfel incat va angajati sa nu afisati si sa nu folositi in orice mod aceasta marca fara acordul prealabil al "MagazinulDeCase.ro"
(e) Prezentul Contract va ramane in vigoare pana la data incetarii sale in conditiile de mai jos. Orice parte va putea denunta unilateral Contractul prin notificarea celeilalte parti. In plus, ne rezervam dreptul sa denuntam unilateral prezentul Contract, accesul sau dreptul de a utiliza total sau partial "MagazinulDeCase.ro" in orice moment si pentru orice motiv, precum si fara a avea un motiv "MagazinulDeCase.ro" poate luasi urmatoarele masuri:

· restrictionarea utilizarii paginii web "MagazinulDeCase.ro";

· restrictionarea temporara a accesului utilizatorilor;

· restrictionarea finala si definitiva a accesului utilizatorilor.

· stergerea anunturilor sau altor continuturi inserate

"MagazinulDeCase.ro" poate sterge anunturile daca acestea incalca prezentele Termeni si Conditii , ori daca incalca drepturile unor terti prin continutul sau prin modul lor de prezentare.

Utilizatorii pot oricand denunta unilateral contractul de utilizare. In acest scop, un utilizator poate solicita oricand stergerea contului sau de utilizator.

Prin incetarea prezentului Contract de catre una dintre parti, dreptul dvs. de a utiliza "MagazinulDeCase.ro" va inceta imediat.

Va rugam sa ne contactati cu orice intrebari cu privire la Conditii de utilizare. Va rugam sa raportati orice incalcare a Conditii de utilizare la departamentul nostru juridic prin folosirea adresei de email contact@magazinuldecase.ro

Ultima actualizare: 07 noiembrie 2016

Magazinuldecase.ro se incarca..