Politica de confidentialitate

Ultima actualizare în 17 iunie 2015

Proprietarul site-ului www.magazinuldecase.ro este compania MAGAZINUL DE CASE ONLINE SRL, cu sediul social Str. Stefan Negulescu Nr.39, sector 1, Bucuresti inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/12633/02.07.2007, cod unic de înregistrare RO22036870.
Toate datele personale vor fi colectate, prelucrate si protejate conform legislatiei in vigoare.

Aceasta Declaratie de confidentialitate ( "Declaratie") descrie informaţiile personale colectate prin intermediul site-ului Magazinuldecase.ro si aplicatiilor conexe ( "Site"), şi modul în care vom colecta şi folosi aceste informatii. Echipa Magazinuldecase.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate al utilizatorilor site-ului. Astfel, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile furnizate de dumneavoastra sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Magazinuldecase.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Magazinuldecase.ro informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre Magazinuldecase.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea Magazinuldecase.ro de a va oferi serviciile solicitate. Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate autoritatilor publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, adresand o cerere scrisa la contact@Magazinuldecase.ro

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Declaratia de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile Magazinuldecase.ro. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile Magazinuldecase.ro.

I. Informaţii pe care le colectăm şi cum le folosim

In momentul inregistrarii pe site-ul Magazinuldecase.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse Magazinuldecase.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Magazinuldecase.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Magazinuldecase.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa de e-mail, telefon, sexul, interesele dumneavoastra, informatii de contact si alte informatii prin care puteti fi identificat. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs. cu caracter personal.

Magazinuldecase.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site - in scopul de a facilita accesul la site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Informaţii de cont

Cerem şi stocam informaţii despre dumneavoastră atunci când vă creaţi un cont pe site-ului, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, şi locaţia.. Folosim adresa dvs. de email pentru a va trimite actualizări, pentru a vă furniza servicii în legătură cu Site-ul, şi pentru a vă contacta în numele altor utilizatori. S-ar putea folosi, de asemenea, locaţia dvs. de înscriere, data naşterii, precum şi sexul (dacă se furnizeaza), în scopul de a afişa publicitatea relevanta pentru dvs.

Informatii de conţinut publice

Puteţi contribui la continutul Site-ul în diferite moduri, inclusiv prin a scrie recomandari si comentarii, încărcare de fotografii, acordare de calificative, completarea profilul dvs. public, precum şi cu drept de vot asupra contribuţiilor altor utilizatori. Noi nu suntem responsabili pentru informaţiile pe care le publicati in Site sau le includeti în profilul dvs. public.

Schimb de mesaje

Site-ul vă permite să faceti schimb de mesaje cu alte persoane. Aceste mesaje pot fi stocate în scopul de a vă permite gestionarea lor.

Invitaţii prieteni

Puteţi invita prietenii sa se alature Site-ului prin furnizarea informaţiilor de contact. Aceste informatii pot fi stocate pentru a trimite invitatiile de alaturare la site.

Servicii catre terţe părţi

Noi vă permitem să afisati informatiile din profilul si mesajele publice catre terţe părţi, cum ar fi Facebook, LinkedIn sau Twitter. Puteti partaja informatile selectate de dvs. cu aceste servicii.

Activitate in Site

Putem stoca informaţii legate de activitatea dvs in site, cum ar fi paginile vizualizate, tipul de browser, adresa IP, URL-ul cerut, precum şi data şi ora vizitei. Folosim acest tip de informaţii pentru a administra site-ul şi a oferi cele mai bune servicii pentru dvs. De asemenea, putem folosi aceste informaţii pentru a efectua analize statistice legate de comportamentul utilizatorului şi alte caracteristici, în scopul de a măsura interesul dvs pentru diferitele zone ale site-ului.

Cookies

Magazinuldecase.ro primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie. Trimitem cookie-uri pentru a identifica unic browser-ul dvs. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, veti intampina dificulati in navigarea pe site-ul nostru.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Magazinuldecase.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand Magazinuldecase.ro, cum ar fi chat-uri, liste de discutii, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Magazinuldecase.ro nu are nici un control. Nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Magazinuldecase.ro.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Magazinuldecase.ro

Utilizam informatiile stranse de pe site-urile Magazinuldecase.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Magazinuldecase.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Magazinuldecase.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

II. Transferului de informaţii

Magazinuldecase.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Putem colabora cu terţe părţi pentru suport tehnic şi asistenţă pentru clienţi, testare, urmărire, raportare şi furnizarea altor servicii. Putem oferi terilor acces la informatii, astfel încât aceştia sa poata efectua serviciile cerute, dar acestea nu sunt autorizate să utilizeze informaţiile dumneavoastră cu caracter personal in alte scopuri. Magazinuldecase.ro poate transmite informatia tertilor cu acordul dvs. sau daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: (a) e prevazut intr-o dispozitie legala; (b) protejeaza drepturile Magazinuldecase.ro (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii; f)in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Magazinuldecase.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.

Datele pot fi transmise si In cazul in care Magazinuldecase.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care societatea care detine Magazinuldecase.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul Magazinuldecase.ro. Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. Magazinuldecase.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele inregistrate, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de Magazinuldecase.ro e protejat de o parola;

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la contact@magazinuldecase.ro Va multumim ca folositi serviciile noastre.

Magazinuldecase.ro se incarca..