Despre Magazinul De Case

  • Concept
  • Istoric
  • Testimoniale

MagazinulDeCase.ro este site-ul in care se intalnesc cumparatorii, chiriasii, proprietarii si cele mai de incredere agentii imobiliare. Site-ul prezinta cele mai complete oferte imobiliare din Romania, acoperind peste 100 de localitati.

MagazinulDeCase afiseaza oferte directe de la particulari, dezvoltatori precum si de la agentiile imobiliare din Romania. Selectia agentiilor este un proces permamanent, bazat pe feed-backul primit de la clientii nostri.

O data listata pe MagazinulDeCase.ro, proprietatea este vizionata gratuit si fara niciun efort, totul realizandu-se in fata unui calculatorului, de potentialii cumparatori. Acest prim mijloc de contact, virtual, scuteste timpii morti si reduce substantial timpul necesar vanzarii unui imobil. Se elimina vizionarile fizice ale unei proprietati care din start nu aveau sanse de concretizare. Cumparatorii pot sa vada zeci sau chiar sute de proprietati intr-un timp record si in final reusesc sa ia o hotarare avizata, iar proprietarul, agentia imobiliara sau dezvoltatorul nu mai este nevoit sa discute decat cu potentialii cumparatori, cei direct interesati de locuinta respectiva.

Aprilie 2014: MagazinuldeCase.ro devine lider de audienta pe segmentul imobiliar din Romania, cu trafic de 695. 910 vizitatori unici.

Ianuarie 2014: In urma retragerii din Romania a trustului Sanoma, MagazinuldeCase.ro este preluat de catre Adina Vasielscu, fostul Digital Publisher al Sanoma Digital Romania in parteneriat cu Daciana Batrineanu, Director General al Romania Online Network (www.rol.ro).

Ianuarie 2012: Relansarea platformei cu optimizarea interfetei de utilizare si introducerea unor facilitati noi atat pentru agentii cat si pentru proprietari: statistici detaliate cu numarul de afisari, numar de clickrui pe numarul de telefon si pe adresa email. Cumparatorii pot trimite mesaje private catre prorpietari si agentii cu ajutorul unui serviciu intern de mesagerie, accesibil din contul creat pe MagazinuldeCase.ro.

Iunie 2011: S-a lansat serviciul pentru agentii, MagazinuldeCase.ro devenind astfel un portal imobiliar complet care isi merita pozitia in topul serviciilor online imobiliare din Romania. Concomintent cu aceasta lansare se modifica si modelul de business pe segmentul FSBO (for sale by owner) prin introducerea unui pachet GRATUIT (test) pentru o perioada limitata de timp.

Aprilie 2011: Audienta atinge un nou record. Portalul se claseaza pentru prima data pe pozitia a doua in topul portalurilor imobiliare, devansand unul dintre cele mai vechi servicii online din acest segment.

August 2010: MagazinuldeCase.ro lanseaza o noua versiune a site-ului care permite crearea unui cont de catre fiecare proprietar si gestionarea ofertelor direct din interfata web. Incepe campania “Toamna asta esti castigator!”. Orice persoana care isi creeaza cont pe MagazinuldeCase.ro are sansa de a castiga unul dintre premiile campaniei: 1 buc. LCD, 2 buc. eBook Reader, 3 buc. Aparate Foto Digitale si peste 30 de abonamente la revistele Cosmopolitan, Casa si Gradina si National Geographic.

Iulie 2010: MagazinuldeCase.ro este achizitionat de catre Sanoma Digital SRL, companie subsidiara a grupului Sanoma Magazines International. In urma achizitiei, serviciul se extinde la nivel national, proprietarii din toate judetele tarii avand posibilitatea de a-si adauga singuri proprietatea pe site, prin crearea unui cont de utilizator.

Martie 2009: Integrarea serviciului Elephanto.ro, ca urmarea a fuziunii, ajungand la o prezenta in 10 judete la nivel national. In urma procesului de integrare este realizata extinderea in 4 noi locatii: Arad, Cluj, Craiova si Timisoara.

Iunie 2007: S-a vandut o vila de 3,5 mil. EURO apartinand omului de afaceri Cristian Tintareanu , imobil acre a fost promovat exclusiv pe MagazinuldeCase.ro.

Octombrie 2006: Lansarea sistemului de tranzactii imobiliare directe in Bucuresti. Initial intr-o varianta intermediara, in care intregul site era construit in jurul unui motor de cautare. Particularii beneficiau de servicii premium care includeau o vizita a unui fotograf la proprietate care realizeaza un set de fotografii profesioniste ale imobilului. Calitatea superioara a fotografiilor creste semnificativ atractivitatea anunturilor imobiliare publicate online si atrage un numar mare de potentiali cumparatori.


De la lansarea serviciului, din octombrie 2006 si pana in prezent prin MagazinulDeCase.ro s-au tranzactionat peste 11638 imobile, cu o valoare totala de piata de 1.948.641.465 euro. Raportat la un comision mediu total de 4%, cat at fi platit cumulat proprietarii si cumparatorii, MagazinulDeCase.ro a ajutat la economisirea a 77.945.659 euro din comisioane

Magazinuldecase.ro se incarca..