Vezi Aici lista celor 30 de imobile scoase la vânzare de statStatul intenționează să vândă luna aceasta, prin negociere directă, un număr de treizeci de proprietăţi imobiliare. Acestea au preţuri cumulate de negociere de 5,8 milioane de euro plus TVA.

Cea mai scumpă proprietate din lista de vânzare a instituţiei este Complex Restaurant Dunărea din Neptun Olimp care are un preţ de pornire de peste 1 milion de euro plus TVA.

Tot din Neptun Olimp mai sunt scoase la vânzare un teren de tenis și un teren de minigolf cu preţuri cumulate de aproape un milion de euro plus TVA. Cele două au făcut parte din complexul Hotel Arad.

Vezi oferte de case și apartamente AICI

Vila Agigea din Eforie Nord cu o suprafaţă de 800 de mp este inclusă pe această listă cu un preţ de pornire de aproximativ 990 de mii de euro plus TVA, potrivit listei actualizate de imobile care pot fi achiziţionate în procesul de negociere directă.

Pentru un preţ de peste 330 de mii de euro plus TVA se vinde și un teren de aproximativ 17 mii mp situat pe strada Atomiștilor în comuna Măgurele, judeţul Ilfov.

Vezi și: Lucrările în construcții au crescut comparativ cu anul trecut

Pe aceeași listă sunt înscrise 21 de apartamente cu una, două și trei camere situate pe Bd Nicolae Bălcescu din Capitală. Acestea au preţuri cuprinse între 50 de mii de euro și peste 100 de mii de euro plus TVA.

Cel mai scump apartament de acest fel are patru camere, o suprafaţă de 107 mp și este situat pe Bd. Nicolae Bălcescu nr. 9, scara B etaj 2. Imobilul are un preţ de pornire de peste 102 mii de euro plus TVA . Cel mai ieftin apartament are două camere, 30 mp și un preţ de pornire de 50 de mii de euro.

Vezi AICI lista imobilelor scoase la vânzare de stat


Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar

Autor: Alexandra CONDRAT
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)