Târgul Imobiliar Constanța - ediția a doua în această toamnă


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța anunță cea de a doua ediţie a Târgului Imobiliar Constanța ce se va desfăşura în perioada 22 -24 septembrie 2017, în cel mai mare și modern centru comercial al orașului, VIVO! Constanța.


Constanţa s-a remarct în ultimii ani ca unul dintre cei mai importanți poli de creștere economică din România, în domeniile de infrastructură, construcţia de locuinţe, reabilitarea termică a clădirilor, clădiri pentru birouri și destinate activității de turism, spaţii industriale, case de vacanțe sau oportunități de investiții. Acestea sunt doar câteva dintre motivele care au determinat Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța să organizeze acest eveniment.


Târgul Imobiliar Constanța va reuni pentru 3 zile cei mai buni jucători de pe piața imobiliara locală și națională:

  • dezvoltatori și vânzători de locuințe
  • constructori și investitori
  • brokeri și instituții financiare
  • arhitecți și designeri de interior
Expozanții anunță discount-uri și oferte promoționale, oferind celor interesați consultanță financiară gratuită și soluții flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit.


Prin organizarea în VIVO! Constanța, Târgul Imobiliar Constanţa 2017 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00).


Campaniile de promovare derulate în mass-media locală, centrală și de specialitate, prin articole în presa scrisă, prin campanii online, outdoor și indoor și pe rețele de socializare vor asigura că acest eveniment va fi prezent în mintea oricărui constănțean care își doreste o locuință nouă, o casă de vacanță sau o oportunitate de investiție.


Persoane de contact:
Laura Tîrziu,
Tel. +40 241 619.854 / int. 242
Fax: +40 241 619.654
E-mail: laura.tirziu@ccina.ro


Cristina Zaharia
Tel. +40 241 619.854 / int. 224
Fax: +40 241 619.654
E-mail: cristina.zaharia@ccina.ro
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)