Statul vinde imobile în centrul Capitalei

RA-APPS organizează la sfârșitul acestei luni două licitaţii pentru vânzarea unor imobile din București.

Lista RA-APPS cuprinde șase proprietăţi cu o valoare de peste 1,2 milioane de euro. Cel mai scump imobil este un spațiu comercial (S+P+M) cu suprafaţa utilă de 659 mp situat pe B-dul Ion Mihalache, iar preţul de pornire al licitaţiei este de 567.000 de euro plus TVA. Spaţiul este la a patra licitaţie, iar în februarie doi cumpărători s-au arătat interesaţi de achiziţia directă la același preţ.

Tot în martie se organizează licitaţii pentru vânzarea a patru apartamente, două pe Bd. Ion Mihalache din Capitală și două pe strada Mihai Eminescu. Cel mai scump apartament are un preţ de pornire de 278.000 mii de euro plus TVA, cinci camere cu o suprafaţă de peste 200 mp, boxă (4,57 mp) și două camere de serviciu.

Din lista de proprietăţi scoase la licitaţie mai face parte un teren cu suprafaţa de 122 mp situat pe str. Jean Louis Calderon, București, aflat la a doua licitaţie ce are un preţ de pornire de 70.000 de euro plus TVA.
Prima licitaţie va avea loc pe 30.03.2016, ora 10:00, la sediul SAIFI – str. Fabrica de Glucoză nr. 3A, sector 2, Bucureşti, iar o a doua licitaţie va avea loc pe 31 martie, la aceeași oră și locaţie.  Înscrierea la licitaţii se poate face până pe 28, respectiv 29 martie.

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)