Scădere pe segmentul de construcții rezidențialeMai puţine proiecte rezidenţiale în luna mai

Volumul de lucrări la clădirile rezidenţiale a înregistrat o scădere de 3,7%, ca serie brută, în luna mai a acestui an comparativ cu acelaşi interval al anului precedent.

În schimb, volumul lucrărilor de construcţii la clădirile nerezidenţiale şi la construcţiile inginereşti au crescut cu 15,1%, respectiv cu 9,4%.

Pe elemente de structură au avut loc creşteri astfel: lucrările de reparaţii capitale cu 16,6%, lucrările de construcţii noi cu 8,4% şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 5,9%.

Per total, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, ca serie brută, cu 8,9% în luna mai 2016 faţă de aceeaşi lună a anului precedent.

Vezi și: Apartamente NOI langa Metrou

Volumul de lucrări la clădirile rezidenţiale a scăzut în schimb cu 14,3%, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în mai 2016 faţă de luna mai 2015. Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a crescut la construcţiile inginereşti şi la clădirile nerezidenţiale cu 14,7%, respectiv cu 10,5%.

Pe elemente de structură s-au înregistrat creşteri astfel: lucrările de reparaţii capitale cu 6,9%, lucrările de construcţii noi cu 6,4% şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 4,6%.

Ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, volumul lucrărilor de construcţii per total a crescut cu 9,4%.

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)