O casă foarte specială îndeplinește cele mai adânci dorințeAceastă casă este atât de frumoasă și are elemente care o fac plăcută de orice privitor. În interior găsești un spa și  camere decorate superb. Ceea ce este cu adevărat special la ea este că are o curte imensă cu vedere la dealuri cu păsări, aer proaspăt și un grajd cu ponei. Zona este foarte liniștită, fiind un loc perfect pentru relaxare.

Fiind construită în anul 1911, fiecare cameră este decorată în stil propriu cu accente rustice. Este o casă perfectă pentru iubitorii de cai, având 2,17 hectare de pământ. Este foarte primitoare fiind ideală pentru vizitatori. Acum este scoasă la vânzare pentru uriașa sumă de 729.000 de dolari, însă priveliștea și interiorul casei sunt absolut spectaculoase.

V-ar plăcea să locuiți într-o asemenea casă?

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Autor: Alexandra Condrat
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)