Ingenios: A fost construită casa care se rotește după soare și intră în pământUn inginer ceh a construit timp de 20 de ani prototipul unei case care se rotește după soare și intră în pământ. Casa este construită din materiale ecologice cu un decor prietenos cu mediul. Locuința este ideală deoarece cei care locuiesc în ea se pot bucura toată ziua de soare, iar seara pot să coboare sub pământ în locuință găsindu-se condiții prielnice de locuit chiar și pe timp de iarnă. Acesta declară că i-ar plăcea ca o companie să dezvolte acest model în mult mai puțin timp decât a făcut-o el.

Vezi și: Cum să aduci grădina la birou

Casa poate fi rotită în orice direcție dorești, atrage lumina soarelui, fiind foarte luminoasă în interior și este decorată ca o casă de hobbit.  Dacă se face cald poți să faci în așa fel încât locuința să intre în pământ, dar temperatura rămâne stabilă. Case se află la aproximativ 100 de kilometri de Praga, iar inginerului ceh i-a făcut o deosebită plăcere să termine acest proiect. Vezi modalitatea prin care această casă se rotește și intră în pământ în videoclipul de mai jos.

Ți-ar plăcea să vezi această casă în realitate?

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Autor: Alexandra CONDRAThttp://f1.videomix.ro/flvs/303686/89455.mp4
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)