Greenfield - apartamente bine făcute, la prețuri accesibileCâte socoteli nu ne facem când luăm în calcul varianta achiziționării unei case: să fie făcută bine, să fie amplasată într-o zonă liniștită, dar cât mai aproape de centru, vecinii să fie de treabă și, desigur, prețul să fie accesibil!

Raportat la București, locuința care respectă aceste cerințe este amplasată lângă pădure, preferabil în nordul orașului, cu acces rapid către aeroport, munte și mare și totodată la doar 15 minute de Piața Victoriei.

Ghici unde există astfel de apartamente! Răspunsul este simplu: în complexul Greenfield, dezvoltat de compania Impact Developer & Contractor.

Ansamblul rezidențial te cucerește de-ndată ce intri pe poartă (trebuie să știți că ansamblul rezidential Greenfield este securizat, accesul rezidenților fiind posibil doar pe baza unui card). Străduțele liniștite, curate, de-a lungul cărora se înșiruie căsuțe cochete și blocuri de un alb imaculat îți dau senzația că te afli într-un orășel de provincie, gestionat inteligent.

La intrarea în noile blocuri, de cinci etaje, din cartierul Salcâmilor, unde s-au mutat până în prezent peste 1.000 de oameni, ești cucerit de holurile spațioase, îmbrăcate elegant în lemn, și de lifturile silențoase, de nouă generație, cu uși glisante. Apartamentele cu două, trei sau patru camere au marele avantaj că se încălzesc prin pardoseală, ceea ce asigură un confort extraordinar.

Camerele sunt spațioase, majoritatea bucătăriilor sunt închise dar pot fi si de tip „open space”, cu deschidere către living, în funcție de preferințele fiecărui client. Toate apartamentele sunt dotate cu terase spațioase, iar locuințele de la parter au ieșire în gradina proprie. Apartamentele cu 4 camere sunt gândite strategic, fiind ideale pentru familiile cu copii.

Astfel, „aripa” părinților este separată de cea a copiilor prin living și fiecare dormitor are propria baie. Pentru cei 111 de metri pătrați, prețul este 99,850 euro + TVA. Apartamentele de trei camere au prețuri de 71,445 euro + TVA, iar cele de două camere costă 50,645 euro + TVA.

Constructorul a fost atent la detalii: apartamentele sunt izolate termic prin pereți externi cu grosimea de 30 de cm și izolația de 10 cm. Instalațiile sanitare sunt de ultimă generație, la fel ca și ferestrele termopan, ușile și parchetul. De asemenea, toate apartamentele sunt prevăzute cu spații pentru depozitare.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun credit pentru modernizarea casei tale

Greenfield se dezvoltă cu pași repezi, astfel că anul acesta vor fi terminate încă nouă blocuri. La capacitate maximă, când complexul se va fi dezvoltat pe o suprafață totală de 60 hectare, acesta va găzdui peste 12.000 de oameni.

O comunitate care va avea tot confortul necesar, pentru că în plan este prevăzută și construirea unui centru comunitar, Greenfield Plaza, care va include săli de sport și un SPA, piscină acoperită și în aer liber, terenuri de tenis, restaurante, centre comerciale, scoală și grădiniță, locuri de joacă pentru copii.

GREENFIELD ÎN CIFRE

- Cartierul îmbrățișat de 900 de hectare de pădure
- LOCAliZARE: Str. Drumul Pădurea Neagră, nr. 56, Sectorul 1, București
- Suprafața dezvoltată: 12 hectare
- Apartamente bine făcute, cu două, trei și patru camere
- Dotări cu echipamente de ultimă generație și finisaje de calitate
- Aerul, cu 50% mai curat decât în centru
- Nivelul de zgomot, cu 50% mai redus decât în centru
- Indicatori urbanistici de excepție: CUT 0.85 și POT 15%
- Blocuri cu regim redus de înălțime, P+5, dotate cu lift
- Număr total de locuințe (2006-2020): peste 6.000, dintre care:

  • Faza 1 (2006-2009): 680 vile și apartamente construite, vândute 99%

  • Faza 2, etapa 1 (2014-2015): 252 apartamente construite, vândute peste 99%

  • Faza 2, etapa 2 (2015): 252 apartamente în construcție, se vor da în folosință în octombrie 2015, rezervate peste 60%

  • Faza 2, etapa 3 și 4: 420 apartamente în construcție, se vor da în folosință în primul trimestru din 2016.


 
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)