Cum să faci o măsuță de cafea la un preț avantajos + Galerie FotoO masuță de cafea este foarte utilă și oferă un design plăcut unei camere. Pentru a crea un model original poți să realizezi o măsuță de cafea DIY care să îți placă foarte mult și să o decorezi și vopsești conform dorinței tale. Pentru a face o măsuță ți-am pregătit un video care te ajută să îți dai seama de ce materiale ai nevoie pentru a construi o măsuță de cafea superbă. Mai jos ai o Galerie Foto cu alte modele de măsuțe ca să te inspiri.

Pentru a construi o măsuță de cafea Diy ai nevoie de: 4 lăzi de lemn, pensulă, vopsea, cuie, un mini ferăstrău, pietricele pentru decor și tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile din videoclipul de mai jos. Avantajele acestei măsuțe sunt că vei crea o măsuță originală deoarece îți alegi culoarea vopselei, modelul cutiilor, al decorului, dar și patul că este un proiect de bricolaj cu un preț foarte bun și care nu solicită foarte mult timp.

Ți-ar plăcea să realizezi o astfel de măsuță pentru casa ta?

 

Vezi și: 8 piese de mobilier desprinse parcă din basme populare românești

 

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Autor: Alexandra CONDRAT
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)