Cum arată bucătăria visurilor tale?Tu cât timp petreci zilnic în bucătărie? Imaginează-ți cum ar fi să ajungi acasă de la birou, încărcat de stres și gânduri, și să dai frâu liber simțurilor în spațiul primitor al bucătăriei tale.

Transformă-ți bucătăria într-o zonă de relaxare și inspirație


Gătitul este o activitate care te binedispune, iar spațiul bucătăriei poate să te inspire să explorezi arta culinară și să creezi noi rețete delicioase.

Bucătăria este un spaţiu multifuncţional în care petrecem o bună perioadă de timp în fiecare zi, așa că amenajarea acestei încăperi este foarte importantă.

Majoritatea bucătăriilor au dimensiuni reduse, așa că trebuie să apelăm la diverse trucuri pentru a crea impresia de spaţiu mai mare şi confortabil.

Mobilier unic!

Mobilierul din comerț este, de cele mai multe ori, o soluție de compromis… Materiale de slabă calitate, cu prețuri medii, formate standard, devenite deja banale. La momentul achiziționării poate părea o variantă bună, însă cu trecerea timpului vei realiza că vrei altceva, că ai spații pe care ai vrea să le utilizezi și nu poți, ai vrea să îți pui amprenta în bucătăria ta, să o transformi…

Cea mai bună soluție pentru a crea o bucătărie exact așa cum îți doresti, care să îți placă o dată cu trecerea anilor, este mobila făcută pe comandă. Iar pentru aceasta trebuie să apelezi la profesioniști.

Cum poți proceda?


Mobila de bucătărie personalizată schițată de designeri profesioniști direct dupa ideile tale, te va reprezenta și se va potrivi perfect în bucătărie.

Fie că ai văzut undeva un model deosebit care v-a plăcut, fie că îți dorești să îți schițezi singur viitoarea bucătărie, designerii de la Rebel Furniture oferă soluții complete pentru orice spațiu.

Rebel Furniture are cei mai buni furnizori de materiale, ingineri competenți și echipamente performante pentru rezultate deosebite. Practic, nu există limitări dimensionale, forme pe care să nu le poată replica, materiale improprii sau constrângeri legate de designul constructiv al corpurilor de mobilier de bucătărie pe comandă.

Calitate maximă!

Cu mobilierul personalizat furnizat de Rebel Furniture, vă asigurați că integrați în armonie echipamentele de bucătărie, funcționalitatea spațială, culorile și finisajele care vă vor face să vă petreceți timpul cu plăcere în bucătărie.

Cu un dram de inspirație si câteva idei din partea designerilor Rebel Furniture, puteți crea combinația perfectă nu doar pentru bucătărie, ci și pentru mobila de dormitor, living sau alte încăperi.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)