Cum a reușit acest bărbat să împiedice demolarea castelului pe care l-a construit în grădina sa?

Acest castel a fost construit de un singur om, dar a fost obligat să-l distrugă, uite ce a făcut pentru ca autorităților să nu le reușească planul.

Un fermier a construit un castel de unul singur pe care l-a ascuns sub un solar pentru plante. Acesta a fost amenințat că intră la închisoare dacă nu-l demolează. Fermierul a construit castelul cu patru camere fără a avea permisiunea autorităților, iar doi ani mai târziu s-a mutat acolo cu familia sa. În 2007 a fost rugat să demoleze construcția pe care o numea Ferma de miere. Pentru a nu distruge castelul, fermierul a vândut proprietatea pentru ca responsabilitatea să nu mai atârne pe umerii săi. Judecătorii l-au descris pe fermier ca fiind foarte inteligent și determinat, doar că procesul durează de prea mult timp. După lungi lupte cu justiția fermierului i s-a cerut doar să plătească întrevederile judecătorești.

Vă place ce a ieșit din mâinile acestui bărbat?Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Autor: Alexandra CONDRAT
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)