Cine investește 8 milioane de Euro în construcția de locuințe în Brașov?


Compania Alber Holding din Arad investește opt milioane de euro pentru dezvoltarea cartierului din Brașov Răcădău, lucrare care face parte din proiectul imobiliar Alphaville, lângă primul ansamblu ridicat care poartă același nume.


Complexul va fi alcătuit din două imobile ce vor fi construite în două etape. Prima dată va fi ridicat tronsonul I care va avea 56 de apartamente, 56 de locuri de parcare; 34 exterioare și 22 subterane.

„Vânzările pentru acest tronson au început la finalul lunii august 2015 şi în doar cinci luni de la lansare putem spune că proiectul se bucură deja de succes. Până în prezent au fost contractate 40% din apartamentele din tronsonul I, termenul de finalizare al acestuia fiind sfârşitul acestui an”, au concis reprezentanţii companiei Parc Industrial Uta SA, firma dezvoltatoare a proiectului.

A doua etapă a proiectului va consta în ridicarea unui model alcătuit din 16 locuințe. Termenul de finalizare a acestui proiect este 31 octombrie 2017.


Primul proiect Alphaville a început în 2007 și este constituit din trei clădiri care au 197 de apartamente plus un spațiu comercial la parter.

Compania Alber Holding este una care are capital privat de companii perfecționate în dezvoltarea, coordonarea și implementarea proiectelor imobiliare de pe piața de real-estate.

Activitatea companiei se desfășoară în centre urbane importante din România precum: Arad, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Oradea și București cu viziunea de a se extinde strategic în diverse alte proiecte imobiliare. Pentru anul 2016 Alber Holding are în desfășurare proiecte noi rezidențiale în Timișoara, București, Cluj-Napoca, Brașov, Arad și Oradea.


Segmentele din domeniul imobiliar pe care Alber Holding le acoperă sunt: rezidențial (clădiri de apartamente și case); comercial (birouri, centre comerciale, dedicate cu precădere marilor retaileri), parcuri industriale și de logistică.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)