Cele mai ciudate case din lume și prețul acestoraAu niște forme foarte bizare și prețuri exorbitante. Aceste case au personalitate și forme cu totul deosebite.

1. Casa în formă de câine, însoțită de un câine mai mic pentru copii costă 1 milion de dolari. Această casă este construită în 2003 de artistul Dennis Sullivan împreună cu Francis Conklin. Este o casă comandată de un cuplu care își câștiga traiul făcând cuști pentru câini și ocupându-se de vânzarea lor. Deoarece câștigau foarte bine din această afacere au construit această casă unde oricine poate să-și rezerve o cameră dintre cele două existente.

2. Casa în formă de toaletă costă 1, 1 milioane de dolari este construită de un maior din Coreea de sud care a fost născut într-o toaletă pentru a celebra acest eveniment 2007. Oamenii care nu au toalete primesc un ajutor financiar din partea Asociației Mondiale a Toaletelor pentru a menține toaletele curate.

3. Casa cascadă din Pennsylvania costă 2695716 de dolari și a fost proiectată de către designerul american Frank Lloyd în 1935 pentru familia Kauffman. Aceștia își petreceau vacanțele în natură, iar prin această casă s-au gândit să aducă natura mai aproape de ei.

4. Casa ciupercă costă 349000 și este localizată în Ohio. Aceasta este proiectată de un fost profesor de arhitectură. Această casă a fost construită cu ajutorul studenților de la Universitatea Cincinnati între anii 1992 și 2006. Casa a fost pusă la vânzare. Acesta a folosit o varietate de materiale precum lemn, sticlă colorată, scoici, ceramică și diverse metale construind o casă cu totul specială. Cala lui Terry Brown simbolizează mișcarea muzicii și a naturii. Cu această lucrare autorul a obținut numeroase premii.

5. Palatul de bule costă 9 milioane de dolari este construit de Antti Lovag care și-a manifestat revolta față de arhitectura tradițională. Această casă este situată în coasta de sud a Franței. Numeroase evenimente și petreceri au loc în această  casă care are 28 de camere și are spații rotunde și paturi rotunde. Majoritatea camerelor au lumini frumoase care se schimbă în timpul zilei.

În care dintre aceste case ți-ar plăcea să locuiești?


Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Autor: Alexandra CONDRAT
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)