Case în București sub 100.000 EuroOfertele de case în București sunt destul de limitate în comparație cu apartamentele. Totuși, cei care doresc sa locuiască la casă, fară a face compromisul de a se muta într-o localitate învecinată cu Bucureștiul, au câteva opțiuni de achiziții în limitele unui buget comparabil cu cel pentru apartamente.

Am selectat mai jos ofertele de case noi sau construcții vechi, cu prețuri ce nu depășesc pragul de 100.000 Euro.

CASE NOI

CARTIERUL AUSTRIAC este un complex de case înşiruite care se disting prin arhitectură unică, optimizate pentru a oferi confort, intimitate şi siguranţă viitorilor locatari. Intregul ansamblu este amplasat în partea de EST a capitalei, fiecare unitate beneficiind de locuri de parcare amenajate în curtea din faţă, de terasă şi curte verde. Cartierul beneficiază de toate utilităţile (gaz, apă, canalizare, curent) și străzi private asfaltate.

În prezent cartierul a ajuns la faza 3 de construcție, în cadrul căreia se vor finaliza 72 de locuințe. Toate casele au 4 camere cu suprafața utilă de 96.5 mp, structurate pe 2 nivele, parter și etaj. În plus, există o mansardă locuibilă foarte spațioasă.

Detaliile ofertei și contact AICI.

Art City Residence este un proiect imobiliar nou cu arhitectură modernistă, amplasat în zona Militari, care cuprinde imobile mixte, compuse din case și apartamente.

Prețul unei case cu 3 camere este 75.000 Euro, cu TVA inclus. Contact AICI.

În cartierul Ghencea se vinde o locație de tip triplex în zona Drumul Cooperativei. Imobilul este în construcție în faza "la roșu", dar se vinde finisat. Locuința are un teren liber de 90 mp și se compune din 3 dormitoare, living, bucătărie închisă, baie și grup sanitar. Locuințele beneficiază de toate utilitățile: gaze, curent, canalizare, apă. Contact vânzător AICI.Vile în Prelungirea Ghencea cu 3 camere, suprafața utilă de 101 mp, cu regim de înălțime P+1. Compartimentarea pe fiecare nivel este:
Parter (suprafata utila 56 mp) x living + bucatarie + grup sanitar
Etaj 1 (suprafata utila 45 mp) x 2 camere + un grup sanitar + balcon

Preț: 85.000 Euro +TVA Contact  vânzător AICI.


Vilă tip DUPLEX în sectorul 5, cu regim de înălțime P+1, 4 camere, suprafață utilă de 135 mp, teren de 275 mp, finisaje de lux. Casa este construită din cărămidă Porotherm, se predă la cheie și este racordată la rețelele publice de canalizare, energie electrică și gaze. Contact AICI.

CASE VECHI

Pe Calea Plevnei se vinde un imobil construit în 1970, compus din 2 dormitoare, living, 2 băi, bucătărie și pivniță, dispuse pe 2 nivele, parter și etaj. Construcția este realizată din cărămidă, cu plafoane din beton armat atât la parter, cât și la etaj, ceea ce permite etajare sau mansardare. Detaliile ofertei și contact AICI.PROPRIETAR vinde casă din cărămidă, individuală, cu toate utilitățile, formată din 4 camere (2 dormitoare, living, birou/ dressing), cu 2 băi, 3 spații de depozitare (pivniță, pod, magazie mare). Proprietatea se pretează pentru extindere și este situată într-o zonă liniștită de case în cartierul Ferentari.  Curtea are  grădină de flori și de legume, pomi fructiferi și terasă. Contactează direct proprietarul!PROPRIETAR vinde casă și curte cochete în Bucureștii Noi, zona Laromet. Locuința este compusă din 2 dormitoare, 1 cameră de zi, hol, 1 baie, bucătărie deschisă (utilată modern). Dotări: încălzire centrală, aer condiţionat, gaze, energie electrică, apă curentă, canalizare (instalaţie nouă).

Curtea este amenajată și împrejmuită pe 3 laturi cu gard înalt, de zid. Contactează proprietarul.

Accesează AICI lista completă cu oferte de case în București și zonele limitrofe.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)