Casa solară, prietenoasă cu mediul este perfectă pentru a capta razele soareluiO expoziție de case ecologice din Madrid a relevat acest superb model de casă prietenoasă cu mediul acoperită de panouri solare. Fab Lab a fost aleasă câștigătoare deoarece aceștia cred că are forma perfectă pentru a capta razele soarelui. De asemenea, aceasta oferă răcoare pe timpul verii și este potrivită a fi amplasată pe o plajă. Este realizată din materiale eco friendly.

Vezi și: Video + Galerie Foto: Cum să amenajezi o cabană din lemn?

O astfel de casă poate fi construită în 15 zile și este potrivită pentru o familie cu patru persoane. Această casă este o creație a Institutului de Arhitectură Avansată din Catalonia care a dezvoltat proiectul până în punctul în care aceasta a devenit comercială, adică poate fi distribuită către persoanele doritoare.

V-ar plăcea să locuiți în această casă?

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Autor: Alexandra CONDRAT
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)