Caravană de inspirație țigănească pe roți ce poate fi amplasată oriundeAceasta este o caravană de inspirație țigănească potrivită pentru o viață nomadă. Casa este construită pentru a consuma foarte puțină energie, are geamuri care permit să intre lumina naturală, bucătărie, mobilă din lemn.

Acoperișul are o curbă care oferă înălțime locuinței din lemn și dă impresia de mai mult spațiu. Baia are un mic duș ceea ce oferă condiții minime de supraviețuit oriunde decizi să amplasezi caravana. Aspectul caravanei este rustic, iar în interior se află un dormitor, apă, baterie, elemente esențiale pentru a un om să poată călători fără a fi nevoit să închirieze o cameră de hotel.

Casa poate fi tractată de o mașină și ajunge în diverse colțuri din natură după cum puteți vedea în imagini. Acest casă se potrivește foarte bine în pădure deoarece pare o parte din acel loc. Ea beneficiază de scări din lemn care poate fi decorată cu elemente naturale precum florile din imagine.Vezi și: Casa lui Brâncuși din satul Hobița

Cum vi se pare această casă mobilă?

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Autor: Alexandra Condrat
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)