Bărbatul construiește o cameră secretă în casa lui pentru a scăpa de problemele vieții (și, ocazional, de soție)Uneori, un om pur și simplu are nevoie de un loc pentru a scăpa - un loc pentru a părăsi agitația vieții și a fuma o țigare. Soția sa nu era de acord cu acest obicei așa ca a găsit soliția: El a construit un salon ascuns de fumat la care le poți ajunge doar dacă știi unde este ușa secretă! (indiciu: raft de cărți) nu se poate mai rafinat de atât.

Această bibliotecă a fost construită de la zero, din materii prime pentru a astupa o veche încăpere unde se țineau cărbunii.Prin apăsarea unui buton secret, ușa se deschide. Ce se ascunde în interior?Această lucrare de măiestrie nu a costat atât de multi bani pe cât s-ar crede.


Scaunul din stânga este un vinil ieftin, despre care spune Bacon Jacobs că miroase ca și cum a venit de la un salon.


Aceasta este o replică a idolului din Raiders of the Lost Ark .Această cameră are acces la un jgheab vechi de cărbune pentru a plasa un ventilator, iar semineul electric poate încălzi încăperea în nopțile reci.Nava din lemn și cutiile din metal au fost cumparate de la un  targ de vechituri cu un cost redus.Harta din dreapta este o hartă de epocă, iar cea de deasupra biroului este o hartă de complot veche. Biroul este un birou vechi din subsolul tatălui său.Este locul de depozitare pentru filatelia lui.Aceasta include trei pipe. Singura cumpărată este un Churchwarden de la magazinul Petersen din Dublin.Lemnul de culoare închisă este accentuat cu o vopsea cunoscută sub numele de „oxblood.“Un salon pur si simplu nu este manierat fără un cuier vechi de haine.
Vezi altă transformare fantastica AICI Copii aveau un dormitor plictisitor, apoi tatal le renovează camera. Nu le-a venit să creadă...

Dacă și dvs.  aveți un proiect DIY (în casă sau în curte) de care sunteți mândrii, ne-ar placea să-l vedem și chiar să-l împărtășim cu comunitatea www.MagazinulDeCase.ro. Ne puteți trimite poze și filmulețe pe facebook sau la adresa contact@magazinuldecase.ro 

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)