Târg Național Imobiliar - ediția de toamnă 2016

Finalul lunii septembrie este marcat de două momente importante pentru dinamica pieței imobiliare din România: suplimentarea fondurilor pentru Programul Prima Casă 2016 și cea mai renumită expoziție din domeniu: Târgul Național Imobiliar TNI.

Evenimentul TNI are loc în perioada 30 septembrie-2 octombrie la Palatul Parlamentului-Sala Unirea și reprezintă cadrul ideal în care cererea de locuințe întâlnește oferta imobiliară și soluțiile de finanțare. Recunoscut ca fiind modalitatea optimă de a maximiza rezultatele businessului imobiliar, participanții la Târgul Național Imobiliar beneficiază acum gratuit de un pachet de promovare pe 60 de canale media de specialitate atât în timpul evenimentului, cât mai ales înainte de acesta.Știrea anunțată de Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, referitor la suplimentarea fondurilor pentru Prima Casă este primită cu mare bucurie, mai ales că acest program guvernamental a ajutat piața imobiliară să depășească perioada de recesiune. Astfel că ofertele de apartamente vechi cu prețuri până în 60.000 EURO și cele pentru apartamente noi cu prețuri de maxim 70.000 sunt iarăși în vizorul persoanelor ce doresc să aplice la Programul Prima Casă. Tot în perioada următoare se va “anunța strategia pentru acest program pe termen mediu, 5 ani astfel încât să evităm eventualele sincope în derularea programului”, a spus ministrul Finanțelor. Strategia pe termen mediu este importantă în luarea unor decizii și în aplicarea unui plan de marketing eficient și tocmai din acest considerent datele de desfășurare ale celui mai mare eveniment imobiliar din România sunt anunțate cu mult timp înainte.

“Pentru a dovedi încă o dată seriozitatea și continuitatea de care am dat dovada, suntem bucuroși să anunțăm edițiile Târgului Național Imobiliar TNI din anul următor: 19-21 mai și 29 septembrie – 1 octombrie 2017, în aceeași locație de excepție, Palatul Parlamentului. TNI va susține și în 2017 companiile ce activează în sectorul imobiliar, creând un cadrul ideal pentru: brand awareness, poziționare, lansări de produse și servicii, generare de vânzări, mărire a bazei de date cu potențiali clienți, analizare a competiției și networking. Participarea la târgurile imobiliare ale anului 2017 implică acum un cost mai redus cu oferta EARLY BIRD TNI 2017 de care se poate beneficia contactând echipa organizatorică” -  Adrian BERCEA- organizator al Târgului Național Imobiliar TNI.

Lansat în anul 2005, Târgul Național Imobiliar marchează trendurile în imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 23 de ediții ale TNI, organizate deja.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)