Iată ce blocuri înalte se vor construi în sectorul 1

Sectorul 1 continuă să atragă investitii în dezvoltări imobiliare. Printre zonele cele mai interesante pentru astfel de investiții se află soseaua Gheorghe Ionescu Siseşti. Aici urmează să fie construit un imobil cu funcţiune mixtă – comerţ, servicii şi locuire 2 S + P + 10 E + etaj tehnic.

Clădirea face parte dintr-un viitor ansamblu  dezvoltat de pe un amplasament ce face parte din PUZ – Zona de Nord – Sos. Odai-Sos. Bucuresti Ploiesti – Str. Jandarmeriei – Sos. Ionescu Sisesti – Sos. Bucuresti Targoviste – UTR 6 – corespunzator CA1 – subzone central cu functiunea de centru de afaceri cu cladiri de inaltime medie, mare si cu accente peste 45 metri, cu regim de construire continuu si discontinuu.

Ansamblul este dezvoltat de Angelo-Madalin Rusu pe șos. Gheorghe Ionescu Siseşti nr.98. Viitoare clădire, pentru care a fost aprobată în septembrie documentația de urbanism, este situată la nr 98A. La numerele alăturate B și C, același dezvoltator are în pregătire tot clădiri înalte.

Astfel la numărul 98B o documentație urbanistică prevedea construirea a două imobile cu funcțiune mixtă – comerț, servicii și locuire cu regimul de înălțime S +P + 6E + 7-10Er + Etehnic.

Pentru lotul de la numărul 98C, documentația urbanistică a fost aprobată în luna august a anului trecut. Aceasta prevede construirea unui imobil cu regimul de inălime de 2S + P + 10E + etaj tehnic.

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)